UPDATE

tisdag 2 maj 2017 - 14:01 | 2 Kommentarer

Okej, jag ska försöka att så smidigt som möjligt smyga tillbaka hit. Jag vet inte hur många gånger jag satt och öppnade ett nytt blogginlägg igår. Det kändes så frampressat och jag var tvungen och draaa orden ur mig, men idag är jag på hugget så en liten uppdatering om vad som pågår ska jag väl allt kunna ge er. 

 

April månad var en riktig bra månad som for i ett huj. Månadens höjdpunkter var när jag bjöd på trerätters åt tre stycken fina tjejer, färgade håret, sökte jobb och fick jobb, spelkväll, firade påsk hemma (lever ännu på den helgen!), projektarbete med Malin och fem härliga dagar i Danmark. Dejlige, dejlige Danmark. Älskar landet, landskapet, naturen, atmosfären, språket...  

 

image2 98

 

Maj månad är här för att ta mig med storm i många olika bemärkelser. Det blir en ganska intensiv tid, men det är ju slutspurtarnas slutspurt vi talar om! En sista kurs ska genomföras innan vi säger tack och hej till Vårdvetarhuset. Den andra juni står jag med en ergoterapeutexamen i handen! 

 

Idag är en förvånansvärt feel good- dag. Min projektpartner är sjuk (vilket inte alls är feel good), men det betyder att jag bara är hemma och skriver idag. Jag trodde inte jag skulle få något gjort här hemma, men än så länge går det bra. En väldigt rolig grej jag gjorde idag var att söka in till olika strökurser till hösten. I sommar har jag ett sommarvikariat som kanske förlängs om behov finns, men ifall jag inte har något jobb tänkte jag läsa lite psykologi istället. Jag har ju siktet inställt på en magisterutbildning som börjar i januari så jag måste ju hitta något kul att göra tills dess. Jag ser sjukt mycket fram emot att få jobba på riktigt i sommar, men samtidigt vill jag läsa mera och förhoppningsvis kan jag kombinera en vidareutbildning med ett jobb i ett senare skede. Det gäller ju att passa på så länge vi bor i en universitetsstad. 

 

image3 52

 

Nu kommer snart en kompis hit, vi ska på ett ärende och sen kanske äta glass på balkongen om solen ännu skiner.

Kommentarer

 • M:S

  16.05.2017 15:00 (6 månader sen)

  Hej! Vad är det för magisterutbildning du ska läsa? Undrar eftersom jag också är arbetsterapeut, funderat på att läsa vidare nånstans :)

  • Sonja Sparv

   16.05.2017 19:14 (6 månader sen)

   Hej! Vad roligt med en till arbetsterapeut :) Jag har siktat in mig på en magisterutbildning som går distans på Mittuniversitetet som heter "Arbetsliv, hälsa och rehabilitering". Här kan du läsa mer om den: https://www.miun.se/utbildning/Program/idrott-halsa-och-vard/magisterprogram---arbetsliv-halsa-och-rehabilitering/utbildningsplan/?utbildningsplanid=1050 Sen såg jag att det också finns en på Umeå universitet som heter "Magisterprogram i arbetsliv och hälsa" med inriktning ergonomi eller beteendevetenskap som också låter helt intressant! :)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.