Får man börja prata julpynt nu?

lördag 22 oktober 2016 - 10:22 | 6 Kommentarer

När brukar du börja tänka på julpynt? Jag brukar börja samla inspiration under hösten och drömma om myset, glöggen och alla gnistrande ljus. Men sen försöker jag hålla mig till slutet av november innan jag börjar på. Och så kommer julen så snabbt ändå och mitt i allt hinner jag inte med allt.

Förra julen var jag så trött på allt mitt julgranspynt, så jag bestämde mig för att fixa helt nytt i år. I början på den här veckan började lusten smyga sig på att fundera på det där julpyntet. Jag hade tänkt göra ett kollage med produkter, men det har faktiskt inte dykt upp så mycket julsaker i webshopparna än (whaaat?). Men jag kommer att satsa på guld, vitt, ljust trä och lite svart. Stjärnor, bollar och diamanter tänker jag, och nåt lite mer lekfullt inslag... Mycket gör-det-själv förstås. Och jag ska börja i god tid, så att du kanske hinner hämta inspiration från det.

Julinspiration | Sevendays.fi/Spira

Jag var in till stan i torsdags och köpte Allers julmagasin (men jag ser fram emot julnumret av Lantliv), guld- och vitglittrig kartong och guldsprej. Och teadventskalendern! Oj, va jag ser fram emot december :)

Ps: Angående teadventskalendern: jag köpte den tredje sista på Malin's fodieliving, så de är nog slut där nu.

Taggar:

Kategorier:

Inspiration

6

Kommentarer

 • Hanna Stigzelius

  22.10.2016 13:01 (1 år sen)

  Jag kommer nog också att måste börja lite smått bara Halloween är över. Glögg, ljus i buskarna på gården, lite pyssel och julklappsuppköp. Heller för tidigt än för sent!

  • Nina Överholm

   22.10.2016 20:40 (1 år sen)

   Så är det! Man måste ju hinna njuta ordentligt, och lysa upp i mörkret :)


 • Sandra Neuman

  22.10.2016 13:30 (1 år sen)

  Speaking of that!! Jag skrev ett jul-i-oktober-inlägg men har inte publicerat det ännu... det är typ en vecka sedan så jag kanske måste börja sätta ut det nu ;)

  • Nina Överholm

   22.10.2016 20:39 (1 år sen)

   Haha, det är nog på tiden :D


 • CAISA K.

  22.10.2016 20:42 (1 år sen)

  Ja, har faktiskt en och annat julpysselide´ på g. Mysig tid vi har framför oss. Så roligt att du börjat blogga igen. Gillar din stil, den känns personlig och inspirerande.

  • Nina Överholm

   23.10.2016 13:55 (1 år sen)

   Tack Camilla! Vad jag glad jag blir att få höra det från dig. Jag ser fram emot att se dina julpyssel!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.