Hänt i veckan

söndag 26 februari 2017 - 21:15 | 2 Kommentarer

Min vecka har varit allt annat än harmonisk och fridfull, och det ska bli skönt att lägga den bakom mig och fokusera på nya saker. Men visst har den innehållit guldkorn också, som en ny snygg-tunika, keramikkurs, snö och vintersol och sånt. Annat som hänt i veckan:

Veckans i-landsproblem: Min telefonskärm gick sönder, och tills jag får en ny dras jag med en gammal telefon som inte har rum för alla appar jag använder. Whatsapp, Instagram och en stenåldersversion av Facebook är allt jag har, buhuu.

Veckans Whaat?!: Vi beställde en ny skärm till min telefon från England, och samtidigt en ny skärm till vår söndriga surfplattan från Kina (för jag vill ha telefonskärmen snabbt, plattan är det inte så noga med). Skärmen från Kina har kommit, men inte den från England.

Veckans mest spännande: Husvisningen i torsdags förstås. Nu är det bara att vänta och se om det händer något. Och hålla huset städat utifall att det blir fler visningar.

Veckans kunskapsdos: Jag läste den omtalade boken Food Pharmacy, som handlar om tarmens bakterieflora och dess påverkan på immunförsvaret. Låter torrt och tråkigt, men boken är otroligt välskriven och inspirerande. Läs den.

Veckans Dream come true x 2: Jag har länge sagt, att då jag har mer pengar ska jag 1) anlita städhjälp, 2) ge mer pengar till välgörenhet och 3) resa mer. Nu har jag visserligen inte fått mer pengar i börsen, men den här veckan har jag för första gången gjort nr 1, för att minska på stressen inför husvisningen, och dessutom åtgärdat nr 2 då Unicef ringde och frågade om jag ville öka min månadsdonation. Nu är det bara resan som fattas då.

Det har varit en underbart fin vinterhelg, men jag slänger in en bild på härliga vårblommor. Mest för att det var första bästa jag hittade. Vårlängtan!

 

Sevendays.fi/Spira

Taggar:

Kategorier:

Familj

2

Kommentarer

 • Sandra Neuman

  26.02.2017 23:14 (11 månader sen)

  Men resa får du ju visst göra så småningom! :D

  • Nina Överholm

   27.02.2017 23:30 (11 månader sen)

   Jo, jag kom på det efter att jag skrivit. Jeii!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.