Kott-pyssel med barn

måndag 31 oktober 2016 - 19:12 | 3 Kommentarer

En av de bästa sakerna med att börja blogga på Sevendays var att få Lagombackan-Sandra som bloggkollega. Vi lärde känna varandra för några år sen då jag studerade till trädgårdsmästare och hon till florist. Tack vare gemensamma intressen, gemensamma kompisar och barn i samma ålder har vi hållit kontakten. Vi är nog överlag ganska lika, tror jag. Och äntligen igår kom hela familjen på besök till oss!

Kott-pyssel med kompisar | Sevendays.fi/Spira

Sandra och Leon fixar ben och ögon till spindlarna.

Vi hade bestämt på förhand att vi skulle pyssla och efter lite funderande blev det kottar. Det är roligt och enkelt för barnen att knåpa med, och det behöver ju inte bli perfekt. Ju mindre perfekt desto bättre! Vi använde filt, piprensare och nästan en hel påse plastögon. Bland mina pysselgrejer hittade vi också bollar av renlav som passade bra som kroppar. 

Kott-pyssel med kompisar | Sevendays.fi/Spira

Leons kisse (den har ett back-öga också som inte syns på bilden), ett helt gäng spindlar (jag är inte helt säker på vad den med lila öron är , men det är inte så viktigt)  och två igelkottar.

Kott-pyssel med kompisar | Sevendays.fi/SpiraKott-pyssel med kompisar | Sevendays.fi/Spira

Två-åringarna Lenni och Milea var lite för små för klippandet och klistrandet (Lenni satt mest och sorterade saker och Milea vilade lite), men för snart fyra-åriga Leon passade pysslet bra.

Om du inte är bekant med Sandras blogg Lagombackan så tycker jag att du ska kika in! Där finns höns och köksträdgård och blommor och deras mysiga gamla hus och sånt trevligt.

Taggar:

Kategorier:

Inspiration

3

Kommentarer

 • Sandra Neuman

  01.11.2016 00:18 (1 år sen)

  Haha, ja den som ändå visste va den där med tre ögon och lila öron är för något. Milli freestylade rejält där ;) Alla djuren blev så fina! :D Tusen tack för att vi fick komma och hälsa på er! Vi kommer gärna igen!


 • Kitty

  02.11.2016 18:55 (1 år sen)

  Men va kul! Perfekt pyssel för barnen! :) Nästa gång kan vi komma å :) /Kitty

  • Nina Överholm

   02.11.2016 20:11 (1 år sen)

   Jaa, en stor pysselträff!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.