Majminnen och juniutsikter

söndag 4 juni 2017 - 19:16 | 2 Kommentarer

Hej! Längesen sist.

Vi har flyttat nu, och det är som om jag lämnade inspirationen och kreativiteten efter mig. Det känns lite som om vi är i limbo mellan  tre hem. Vårt hus, som ännu är till salu. Stugan, som vi hyr och bor i tills vidare. Och vårt framtida, stadigvarande hem, som än så länge bara finns i tankarna. Och det hela känns faktiskt ganska utmattade.

Så andra halvan av maj har gått åt till flytten, och att få in gamla vanor i ny miljö. Plus att det varit mycket på nya jobbet i blomaffären i morsdags- och avslutningstider. Men vi har bott in oss rätt bra i vårt "sommarhus", som jag gärna kallar det. Vi firade inflyttningen med skumpa och pavlova i växthuset. Vi har hunnit med små utflykter och cykelturer. Den traditionella morsdagsbilden bland vitsipporna blev ett par veckor försenad. Men så blev det ju äntligen försommar - aldrig har vi väl väntat så!

 

 

I juni ska jag samla energi. Från solen, grönskan och den blå himlen. Från något stilla sommarregn. Vi ska resa till kära Höga Kusten och jag ska äntligen se Håkan Hellström live (hela maj nynnade jag på Valborg, men då det blev juni övergick jag av nån anledning till Aprilhimlen.) Jag ska dra nytta av de nära avstånden till familjen och släkten. Och på midsommar ska vi hitta på något härligt avkopplande.

Kanske blir det ett och annat blogginlägg också. Ha det bra tills dess <3

Kategorier:

Allmänt

2

Kommentarer

 • Trädgårds-Nina

  04.06.2017 21:43 (6 månader sen)

  Ja vi saknar er redan :) Lycka til nu med alla era hem, tillfälliga, visionerande och dåtida hem <3 Vi får så lov att återkomma. Ha det bra nu!! <3

  • Nina Överholm

   04.06.2017 22:34 (6 månader sen)

   Tack Nina <3 Jag känner avståndet. Skönt att det finns internet *kram*


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.