Spira 6 månader!

torsdag 6 april 2017 - 16:26 | 8 Kommentarer

Idag blir Spira! 6 månader! Dagen till ära har jag pysslat med en "Om mig"-sida, med lite mer info om bloggen och mig själv. Den hittar du i den blåa balken ovanför headern. Balken som varit gul, men nu känner jag för en lugnare färg. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att ha blått överallt just nu, både på kläder och väggar.

Bloggens header, alltså bilden högst upp, var jag väldigt nöjd med då jag startade Spira!. Jag tycker ännu om den som bild, men varje gång jag loggat har jag känt att den är fel där den är. För att passa in i min bildvärld behövs en mer dämpad ton, och framför allt behövs det ett fotografi. Och blommor. (Här sänder jag en hälsning till Anna-Lena på Sevendays, som direkt då jag skickade in min bloggansökan sa att hon såg framför sig en header med blommor på svart bakgrund. Ibland borde man bara lita på människor som känner ens stil, he he.)

I några omgångar nu har jag försökt få till en ny header, men jag har inte kunnat bestämma mig för ett alternativ. Men nu kör jag med den här. Jag hittade förresten den supersnygga fonten på dafont.com.

 

Sevendays.fi/Spira

 

Då jag startade bloggen för ett halvår sedan hade jag stora ambitioner på att skapa något, för mig, helt nytt. Proffsigt och ambitiöst. Med tiden kom jag ändå fram till att detta nya och ambitiösa inte var jag. Jag vet inte om det märks för er läsare, men nu känner jag att bloggen har hittat sin form och sin plats. Jag vet vad jag har och hinner, och jag vet vilka saker jag ännu vill utveckla och i vilken riktning. Speciellt nöjd är jag med det rätt jämna flödet med DIY-projekt.

Men de mest lästa inläggen är inte DIYs! De är:

1. Vårt hus är till salu

2. Världsprematurdagen 2016: Ett kärleksbrev till prematurvården i Finland

3. Om dagen då jag julpysslade på Strömsö

4. Organisera ditt liv med en Bullet Journal

5. Tankar från Strömsö

 

Sevendays.fi/Spira

 

Hoppas du vill fortsätta följa med Spira! Jag ser redan fram emot alla somriga bilder jag ska visa, på blommor och projekt och härliga utflykter. Kram!

 

Kategorier:

Bloggande

8

Kommentarer

 • Mirja

  06.04.2017 20:09 (8 månader sen)

  Grattis på halvårsdagen! :) Vilket roligt inlägg med lite sammanfattning. Ser framemot dom där sommarbilderna! ;)

  • Nina Överholm

   06.04.2017 20:57 (8 månader sen)

   Tackar! Jag också ;)


 • Christina

  06.04.2017 20:49 (8 månader sen)

  Så roligt! Minns att jag följde din tidigare blogg sporadiskt men sen du började blogga här på sevendays har jag följt den aktivt. Inspireras så av dina vackra bilder. :)

  • Nina Överholm

   06.04.2017 20:57 (8 månader sen)

   Tack, va roligt att höra! Och så måste jag säga att jag några gånger försökt kommentera på din blogg, men jag har problem med att kommentera på wordpress-bloggar. Måste försöka fixa det :)

   • Christina

    07.04.2017 20:19 (8 månader sen)

    Så knepigt! Kan det ha något att göra med din epostadress? Det brukar vara problemet för de flesta nämligen.. Om man någon gång haft adressen kopplat till en wordpressblogg eller liknande. Du får lov att kommentera på fb-sidan om du känner för det. ;)

    • Nina Överholm

     08.04.2017 14:25 (8 månader sen)

     Det är just det som är problemet...


 • livingwithmycamera

  06.04.2017 21:56 (8 månader sen)

  Super! Och tack för tipset om fonten!

  • Nina Överholm

   06.04.2017 22:09 (8 månader sen)

   Varsågod! :)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.