Vi har sålt huset!

tisdag 22 augusti 2017 - 12:55 | 3 Kommentarer

Sevendays.fi/Spira

 

Nu är det färdigt! Vi har sålt vårt hus.

Igår gjorde vi det sista pappersarbetet. Det har varit en väldigt lång process, från att vi började fundera på det för ett och ett halvt år sedan, till att vi la ut det till försäljning för ett halvt år sedan, och så flyttandet och fixandet som vi hållit på med sedan maj. Men vi har behövt den tiden för att vara mentalt redo att lämna ifrån oss vårt hus och vår trädgård.

Visst kände jag en stor klump i bröstet igår då jag var tvungen att lämna ifrån mig nyckeln. Och tårarna rann en stund då vi städade det allra sista för ett par veckor sen. Men nu är det färdigt, och det känns helt okej. De nya invånarna är trevliga och låter oss säkert hälsa på då och då.

Och under hela den här processen har bitar fallit på plats, sådär som dom brukar göra. För oss väntar ett nytt, intressant projekt. Mer om det alldeles snart :)

Kategorier:

Allmänt

3

Kommentarer

 • Sandra Neuman

  22.08.2017 12:59 (7 månader sen)

  Grattis till försäljningen! :) Det blir nog bra ska du se <3


 • Cecilia

  22.08.2017 14:28 (7 månader sen)

  Gillar att det löst sig för er men ogillar stort att ni flyttat :/ kom in om ni har vägarna förbi, nu när vi flyttat och huset är någorlunda färdigt :)

  • Nina Överholm

   22.08.2017 22:38 (7 månader sen)

   Det vill jag gärna! Jag ska passa på att sno lite inredningsinspiration samtidigt :D Men riktigt tråkigt att vi aldrig hann bli grannar på riktigt...


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.