COLOR BLOCKING

torsdag 16 augusti 2018 - 11:18 | 0 Kommentarer

STYLE BY SHYA RED SKIRT MARIEHAMN

STYLE BY SHYA MARIEHAMN SUMMER


Medan "Color Blocking" (starka färgkontraster) kanske anses vara mer en modetrend för våren, så tycker jag inte vi nödvändigtvis bör sluta där. Varför inte fortsätta under hösten? Det gör våra outfits mer oförutsägbara och livfulla. Här är några exempel på hur jag har använt färgkontraster:


RÖTT OCH BLÅTT

 

STYLE BY SHYA SUMMER SKIRT

STYLE BY SHYA MARIEHAMN FINLAND

STYLE BY SHYA DETAILS MARIEHAMNEn av mina outfits på Influencerresan till Åland.
Foto: Silje Werner

Föreställ dig den här outfiten utan den blåa handväskan, det skulle vara en totalt annan look. Det är verkligen väskan som gör looken komplett. Det blåa får det röda att sticka ut mer och vice versa. Och med en vit skjorta behåller du outfiten någorlunda neutral, vilket leder mig till vår andra look. Det är inget neutralt med denna:
COLOR BLOCKING À LA JESSICA RABBIT 

 


När vi hör Jessica Rabbit tänker vi omedelbart röd klänning, lila handskar och Halloween ... Ja, ett år var min Halloween-kostym faktiskt Jessica Rabbit ... Men i ett försök att återskapa hennes look till en mer (ska jag säga) praktiskt outfit, var detta resultatet: Röd kostym och lila skjorta och örhängen. Det är något med den färgkombinationen som jag finner väldigt attraktiv.

VALENTINES DAY STYLE BY SHYA1
jessica rabbit halloween costume 2014Hollywood 2014: Min Halloween-kostym, Jessica Rabbit. 


 
FÄRGKLICK

STYLE BY SHYA NA KD FASHIONEn annan outfit på Influencerresan till Åland.

Denna look handlar inte lika mycket om starka färgkontraster (fastän den rosa kjolen är stark i färg så smälter färgerna bra ihop i en ljusare färgskala). Det handlar snarare mer om kontrasterna i material:  Denimjacka med en blank rosa kjol gör looken spännande och oförutsägbar. 

STYLE BY SHYA NA KD FASHION SKIRT


Det var lite om Color Blocking. Hoppas ni hittade lite inspis ;) 

Imorgon blir det sommarfest med bloggare från både Sevendays och Foodly. Ska bli så roligt att få lära känna dem utanför dataskärmen :)  

Ha en superfin Torsdag och glad helg till er! ♥

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar