DAGS ATT TA FRAM KAPPAN!

tisdag 28 augusti 2018 - 11:30 | 0 Kommentarer

STYLE BY SHYA COATS FOR FALL
STYLE BY SHYA FALL FASHION 2018 COAT BLACK AND WHITE
Hej vänner! Är ni lika taggade som mig på att hösten nu faktiskt, onekligen, är här? I mitt inlägg Höstfynd och Bloppis skriver jag om hur mycket jag verkligen gillar hösten och allt roligt som hösten kan medföra. Lite visste jag då, att inlägget skulle fungera som en självuppfyllande profetia för mig, haha. Nu ser hösten riktigt spännande ut!
Förutom de kreativa projekt som trillat in så är höstmodet en annan orsak till varför jag är så taggad. Nu är det dags att ta fram kappan!

STYLE BY SHYA FALL COAT 2018

STYLE BY SHYA FALL FASHION

 

Denna look innehåller två av höstens säkra kort: Kappor och hattar. Ni som följt mig här ett tag kanske har upptäckt mer än bara ett inlägg som antyder att jag är ett stort fan av hattar. Och hatt-trenden lär inte avta än. Sjömanskepsen med sin comeback förra året går fortfarande stark i höst. Faktum är att den kickade in en växel till och kan nu hittas i så många roliga färger. Rött, blått och grönt är färger jag hyllar. För er inte är överförtjust i Sjömanskepsen så blir ni säkert glada att höra att baskern gör en enorm comeback också. 


STYLE BY SHYA FALL FASHION 2018
Önskar er en riktigt fin och produktiv tisdag! ♥

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar