Visa alla inlägg skrivna september 2018

torsdag 20 september 2018 - 13:25

MODE OCH STIL FÖR MÄN

Charalampos Chantzopoulos mens fashion
HARIS STYLE BY SHYA chantzopoulosCharalampos Chantzopoulos. Bild: Sandra Sundström
style by shya details
Charalampos Chantzopoulos Trenchcoat: Turo // Polotröja: Selected // Byxor: Bugatti // Skor: Bugatti 
Pukumies


Här kommer mitt debutinlägg om mode och stil för män! Och förhoppningsvis kommer det fler i framtiden. Att styla män är verkligen helt annorlunda än att styla kvinnor, men så kul. För er som vill läsa mer om höstens hetaste mönstertrend för både män och kvinnor kan läsa dagens artikel här på Sevendays. 

 

Önskar er alla en fin torsdag! ♥

torsdag 13 september 2018 - 11:28

HELA VÄRLDEN ÄR DIN LEKPLATS

STYLE BY SHYA PLAYGROUND
STYLE BY SHYA PLAYGROUND 2

 

Hela världen är din lekplats. Gå ut och lek. Var kreativ, och du kommer hitta din plats. 

STYLE BY SHYA PLAYGROUND 1

STYLE BY SHYA SWING1

STYLE BY SHYA SWING

 

Vi besökte mitt lågstadium för denna shoot. Samma staket var fortfarande där - staketet vår klass så stolt hade målat gult med stjärnor efter vår idé hade blivit röstat som den bästa av de andra klasserna. Det var konstigt. Liksom ingenting hade förändrats under det senaste decenniet eller mer. Ändå kände jag mig som om jag hade levt minst tre liv sedan min första dag i skolan klädd i snickarbyxor.
Jag hade gett mig ut för att se världen, testat på olika jobb, flyttat flera gånger med det sista stoppet i Los Angeles. Och det fick mig att dra paraleller mellan vår lilla planet och den lekplats jag nu stod framför en kamera klädd som en flickscout med en parisisk touch. De hade faktiskt ganska mycket gemensamt:

Precis som gungorna, hade jag gungat förbi några riktigt tuffa stunder livet.
Precis som det gula staketet vi brukade sparka boll mot, - hade jag sparkat igång mig själv de stunder det hade känts så mycket lättare att bara sluta.
Och precis som sandlådan där vi hade byggt sandslott och tunnlar, har jag byggt relationer som kommer att vara för evigt och en stadig grund för vad som komma skall. Den enda skillnaden är att jag inte stannade i sandlådan. Jag fortsatte "play outside the box".

Hur mycket jag än ogillar att blicka bakåt (jag lever i nuet), bidrog vår fotoplats med en viss energi till fotograferingen. En blandning av ironi och revansch. Det var som om universum skrattade åt mig för att jag hade oroat mig i alla dessa år, när livet sist och slutligen visade sig bli ganska så jäkla bra. Och jag hoppade på en gunga i försök att skratta tillbaka och bevisa nån typ av nonchalans.
Jag är inte en sentimental person, jag tycker inte om att befinna mig i det förflutna, jag gillar inte att utforska eller göra saker två gånger (även om det kanske varit kul första gången). Jag vill alltid gå vidare och göra det snabbt. Men den här gången öppnade det förflutna mina ögon för framtiden. Jag är inte säker på var jag ska vara eller vad jag ska göra nästa år. Allt jag vet är att jag reser nästa månad och jag är glad att gå ut och leka igen.

måndag 3 september 2018 - 11:20

BLOPPIS!

BLOPPIS 1

Bloppis.
Vad är detta roliga ord? Jo, det är ju så enkelt som att du lägger ett B som står för bloggare framför ordet loppis. Och där har du Bloppis och dagens tips! Detta roliga event inträffar inget senare än inkommande söndag, 9 September. Tillsammans med andra bloggare och instagrammare kommer jag finnas på plats för att sälja och även fynda!


Sådant ni kan hitta på söndag!

Enligt mig så är stil  vad du gör med de plagg du köper, inte varifrån du köper dem. Jag menar, hela denna look (minus baskern och väskan) är second hand!

Så, förutom att ni lär hitta mycket fint matcha och blanda till egen stil, så är denna Bloppis ett ypperligt tillfälle att låta sig inspireras och umgås!

bloppis

 Varmt välkomna är ni när dörrarna slår upp vid Bock’s klockan 12:00 på Söndag!

 
Hoppas vi ses, trevlig vecka till er! ♥