OM MEJ

SHYA ABOUT 1
Mina tre största passioner är musik, mode och stil. Jag gillar att fota, styla, skriva, sjunga, spela piano, dansa -allt som stimulerar min artistiska själ. Att få vara kreativ, umgås med mina vänner och träna är de tre viktigaste faktorerna för att jag ska må bra. Samtidigt som jag är lite av en perfektionist och detaljmänniska så lever jag för oplanerade äventyr och nya utmaningar - allt som är oförutsägbart och inte går att kontrollera. Jag lever snabbt och framåt och blickar aldrig bakåt.

Jag flyttade till Los Angeles 2013 för att studera musik och uppträdde som artist runt om i Hollywood. Under den tiden upptäckte jag min nya passion: mode, “artistic fashion” och fotografi samt videografi. Visual Artistry helt enkelt. I tidig ålder började jag experimentera med kläder och försöka förstå vem jag var och vad jag ville säga, -jag tror det kommer mycket från att jag och min syster (också artist) som barn alltid försökte komma upp med nya koncept till scenkläder för musikshower eller teater. Jag var också något utav en MTV-fanatiker som religiöst kunde kolla på musikvideor i timmar efter skolan.

Kläder och stil har alltid varit mitt primära sätt att uttrycka mig själv, och jag tror min musikaliska bakgrund avspeglar sig, mer ofta än sällan, i de klädval jag gör. Utöver en hel del lifestyle- och fashionbilder kommer ni här på bloggen även kunna läsa om mitt liv som just nu är mycket på resande fot (för tillfället i Los Angeles), events, träning, och mycket annat skönhets-relaterat.