DSC 7646 1

3 veckor med lillebror och RS jäkelskap!

Skrivet av Sofia Donner 20.11.2021 | 1 Kommentarer

Hej hej hallå - igår blev vår nyaste familjemedlem (som ännu är namnlös, yes) hela 3 veckor. Så fort, så fort det går! Men, sedan söndag förra veckan har vi bott på barnavdelningen här - då han mot alla jäkla odds dragit på sig RS viruset. Han är trots allt i rätt bra skick (om man tänker på hur livsfarligt viruset är för småbarn) men behöver stöd med andningen och hjälp att få ut allt slem som bildas. Och jag kan inte för allt i universum förstå hur detta har hänt..!? Det är ju ofta som när man kommer hem med en nyfödd så är huset fullt hela tiden av besökare - men just för att vi vet hur allvarligt RS läget är i år, så har vi typ levt helt isolerade. Sigge har inte varit på dagis. Ingen med barn har fått komma på besök.. Och ändå! ÄNDÅ hittar det där jäkla pissviruset oss. Och honom! Blir tokig!! Men - det hjälper inte att vara arg på situationen. Han kommer att bli bra, och snart är han hemma igen!

Och med detta avslutar jag: HÅLL SJUKA BARN HEMMA SÅ DESSA SMITTOR FÖRSVINNER!! (den där emojin som hjärnan exploderar på)

(Här skulle jag egentligen vilja lägga en bild på vår så himla gulliga lilla bebis, men vi är överens här hemma om att aldrig lägga upp bilder offentligt på barnen när dom är sjuka. Där går någon sorts integritets-gräns känner vi. Men så fort han är bättre och bortkopplad från alla apparater så ska jag bildbomba er med bebisgos!)

Nu i helgen bor Rasmus där med honom - och jag passar på att suga åt mig av kvalitetstid med mina två större älsklingar. Så välbehövt efter så många dagar isär! Idag var vi på tumis (tremis..?) till stan och Sigge fick lämna önskelista åt Tomten. Succé! IMG 6796IMG 6794IMG 6786Måste bara säga.. SÅ SKÖNT nu när dessa två börjar växa ikapp varann lite mer. Och Melker inte är en "bebis bebis" längre. Nu har dom så mycket mer utav varann och kan i små stunder leka tillsammans. HIGH FIVE i mammahjärtat!

Nu: Är det dags att laga mat. Ska sedan, när nästa lugna stund kommer, sätta mig mer och skriva förlossningsberättelsen! Fortfarande helt KÄR i den. Förlossningen alltså!

Kommentarer

  • Nina 01/12/2021 12:10am (9 dagar sen)

    Håll sjuka barn hemma. Amen.

Skriv en kommentar