DSC 7646 1

Alla hjärtans dag, alltid.

Skrivet av Sofia Donner 14.02.2022 | 2 Kommentarer


Årets gulligaste dag är här.
För det måste detta väl ändå vara? Vare sig man har en partner eller inte, så är det en dag för att påminna oss om att visa lite extra kärlek och tacksamhet till dom runtom oss. Och jag är ett stort, stort, stort fan är denna dag. Som den kärlekskranka lilla tanten jag är! Jag kan för allt i världen inte förstå dom som viftar bort alla hjärtans dag med att "det bara är en kommersiell dag". Det handlar ju absolut inte om att ge varandra dyra presenter. Men bara att vakna på morgonen och önska sin familj och sina vänner en glad dag - bara det är väl värt att fira. För ärligt. Hur många här kan räcka upp handen och säga att er partner, familj och vänner hinns med så mycket som ni velat i en väldigt full vardag..? Jag hinner i alla fall inte med. Så att det finns en dag som gör att jag stannar upp, kramar om mina nära lite extra och skickar ett extra sms till mina vänner - well, det för mig är en fantastisk dag! Mer kärlek, helt enkelt. Idag - och varje dag!

Så.. Jag tänker fortsätta min dag här i min rosa lilla bubbla. Barnen och jag har bakat hjärt-marränger av överbliven äggvita, vi har blåst upp några hjärtformade ballonger och Sigge har lagat kort åt sina nära och kära som vi ska dela ut. (Busenkelt, forma bara en tom toapappersrulle till ett hjärta, doppa i färg och tryck på papper!) När Rasmus kommer hem blir det lite firande med rosa bakelser till efterrätt. Jag hoppas att du också har en riktigt fin dag! Och även om du är buttersmurfen som sitter där och tänker "bajs på denna dag" - en KRAM till dig också! ;)

Skarmavbild 2022 02 14 kl. 12.16.05Skarmavbild 2022 02 14 kl. 12.16.19490C78B9 0E7C 48E0 838B B824392CD348

Kommentarer

 • Läsare 14/02/2022 5:30pm (5 månader sen)

  Snällt att kalla människor som kanske är olyckliga av olika orsaker, inte har vänner eller familj eller partner, för buttersmurfar.
  Och andra kanske inte behöver en extrainsatt dag för att uppmärksamma sina nära och kära.
  Utgå inte ifrån dina egna känslor och förutsättningar när du funderar kring andra människors val.

  • Sofia Donner 14/02/2022 8:50pm (5 månader sen)

   Nu menade jag ju såklart inte att olyckliga människor är buttersmurfar. Det tror jag de flesta förstår. Jag funderar inte alls kring andra människors val, utan berättar hur jag ser på dagen och att jag inte förstår hur man avfärdar den som kommersiell. Bara mina tankar och funderingar. Men jag ber om ursäkt om det togs illa emot. Det var då absolut inte min mening. Kram!

 • Johanna 15/02/2022 6:45am (5 månader sen)

  Jag tyckte "buttersmurf" var en riktigt rolig formulering! Jag hör till gänget som oftast inte firar alla hjärtans dag men jag störs inte av andra som gör det. Folk har blivit alldeles för känsliga idag. Vi måste få ha olika åsikter utan att vi behöver ta på näsan för det!

  • Sofia Donner 15/02/2022 8:25am (5 månader sen)

   Jaa, Sigge ser just nu massor på Smurfarna så det låg närmast i huvudet! Och lika här. Även om jag vill fira det så störs jag inte av dom som inte gör det. Men inlägget kan väl uppfattas som ett påhopp om man väljer det så, och det är ju så långt ifrån min mening som möjligt! Meeen.. Nu är det ny dag och 364 dagar till nästa alla hjärtans dag! Så glad tisdag!! :D

Skriv en kommentar