DSC 7646 1

Älska lite extra idag!

Skrivet av Sofia Donner 14.02.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Alla hjärtans dag är här! Och vilken fantastisk dag det är! Om du nu tillhör den skara personer som anser detta bara vara en kommersiell dag som hetsar oss till att köpa en massa saker - sluta läsa här och nu, koka en kopp kaffe och gör något annat. För jag håller absolut inte med!

Jag vet att många anser att det inte ska behövas en viss dag per år för att visa kärlek och vänskap. Nej, det är ju helt sant. Men hur många där ute kan med handen på hjärtat säga, att ni i vardagen uppmärksammar dom som ni håller kära tillräckligt? Det kan inte jag i alla fall. Bland allt det som vardagen för med sig, är det oftast just de små kärleksförklaringarna som uteblir. Inte hinns med. Glöms bort. Och för en evig romantiker som jag själv är - är det tacksamt att det finns en dag som är tillägnad just detta. Kärleken! Uppmärksammande av kärleken! Lite extra romantik. Lite extra värme. Lite extra omtanke. Och det handlar absolut inte om att köpa ett diamantarmband för två och en halv månadslön, eller betala dyra pengar för tre rätter och champagne på en restaurang. Det handlar helt enkelt, för mig, om att stanna upp och älska lite extra. Älska lite högre. Älska lite mer synligt. Vad kan vara fel med det?

Så idag, även om du kanske är lite synisk och tycker detta är trams - skicka ett extra mess till en vän eller släkting och säg hej, jag tycker om dig. Tack för att du finns. Tack för allt du gör. Tack för att du är du. Och om du tillhör skaran som gör detta även en vanlig regnig tisdag i november - high five! Men gör det ändå idag, igen. Vi kan aldrig sprida för mycket kärlek och värme och omtanke!

Ha en fantastiskt kärleksfylld dag. Idag - och imorgon också!

Screenshot 2021 02 12 at 11.44.35Sigge har pysslat lite kort som han idag ska dela ut till sin familj.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar