DSC 7646 1

Året vi redan inte kan glömma!

Skrivet av Sofia Donner 31.12.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Så står vi här. På år 2020's sista dag. En dag som i april månad kändes ljusår bort. Och vilket år det har varit. För alla. Jorden runt. Jag vet att detta år fört med sig mycket, mycket sorg. Och väldigt mycket oro och otrygghet. För väldigt många människor. Jag vill inte förminska det, eller förbi se det - men jag vill försöka gå in i nästa år med någon sorts frid i själen över allt som varit.

För det har ju trots allt haft många fina stunder. För oss är 2020 föralltid det år då Melker kom till oss. Vi kommer inte tänka på den höst vi haft - vi kommer tänka på och minnas att han föddes och gjorde vår familj komplett. Sommaren 2020 hade Sigge och jag 6 veckor lediga tillsammans, bara han och jag. Det kommer jag alltid bära med mig med så mycket värme i hjärtat. Han och jag, innan lillebror kom. Då varje dag bara handlade om att göra det som vi tyckte var roligast just då. I januari 2020 plussade vi på stickan också, och fick veta att Melker var påväg. Det är också ett minne som bara för ljus och lycka med sig. Vi firade vår första bröllopsdag. Det är också ett jättefint minne. Vi välkomnade så många kompis-barn till världen. Det kommer också alltid 2020 att minnas för. 

Jag ser att många just nu tackar hejdå till ett "bajsår". Och jag förstår känslan. Men jag kan ändå inte hålla med. Det har varit ett tungt år. Ett prövande år. Ett orättvist år. Ett påfrestande år. På många, många sätt. Men det har också varit ett så otroligt kärleksfyllt år. Att jag ändå känner mest tacksamhet idag, nu när det är påväg att ta slut.

Så spendera dagen med att minnas alla fina stunder. Skriv ner dom. Lägg störst vikt vid dem. Och gå in i 2021 med glädje och hopp om ett ännu bättre år på kommande!

Stor kram, gott nytt år - vi hörs nästa år! <3

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar