DSC 7646 1

Bada i bubblor - Vinsmedjan.

Skrivet av Sofia Donner 26.01.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:

I lördags var jag och tre kära vänner på bubbelprovning hos Ålands nyöppnade skatt Vinsmedjan. Jag hade satt förväntningarna skyhögt. Hallå - bubblor lixom! Men också min första kväll iväg själv utan familjen sedan vi blev fyra. Och jag kan lova dig, med all heder jag nu har - att alla förväntningar inte bara möttes, de slog till och med över! Det var så otroligt fantastiskt! Ella Grüssner Cromwell-Morgan som är ägaren av denna pärla, är en välkänd vinprofil, så vi var i goda händer. Men upplevelsen var så mycket mer. Miljön var så mysig, maten var OTROLIG, upplevelsen av att smaka ett bubbel tillsammans med just den rätt den är gjord för - magi i munnen! Jag kan sitta här en timme och lovorda upplevelsen, men du måste ändå testa på själv för att förstå vad det är jag härjar om. Jag dricker ju helst inte vin (något vitt går bra, men inte rött eller rosé) - så jag kommer nog inte gå på någon av alla andra provningar (finns massor med olika) - men jag kommer absolut att besöka Vinsmedjan igen. I sommar kommer dom ha caféverksamhet, där du kan njuta av denna gudomliga mat och ett glas vin/bubbel utan att gå på en provning före. Längtaaaaaar!

Screenshot 2021 01 25 at 12.51.42Detta kallade dom för Kvarnbröd. Ett bröd gjort till pizza, med färskost på botten och den topping du valt. Magiskt. Absolut magiskt! Det godaste jag ätit på väldigt länge!

Screenshot 2021 01 25 at 13.51.51Efter provningen (som var klar vid 19) satt vi kvar och njöt av mat och god dryck. Minns inte när jag satt ner senast och blev lite rund under fötterna, och bara njöt en hel kväll..? Kvällens enda minus är (ett jättefult ord) Covid och dess restriktioner, så allt stänger ju kl 22. Hade varit underbart att kunna fortsätta till Indigo och dansa hem vid 04. (Rätt tacksamt på söndagen dock att det inte var möjligt, heh!)

Screenshot 2021 01 25 at 12.52.004 olika bubbel varav en äkta champagne (en riktig dyrgrip, hoh) och smakbitar till.
Nummer 2, rökt sikröra, var också gaaaleeeeen.

IMG 7558IMG 7559

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar