DSC 7646 1

En jätte härlig jul till DIG!

Skrivet av Sofia Donner 24.12.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Nu ligger jag nerbäddad i soffan under en ullpläd. I handen har jag ett glas bubbel, bredvid mig har jag min man och på bordet har jag en stor skål med choklad. Inte för att det ryms mer ner i magen precis, men det är själva känslan att den står där som är viktigast. Klockan har slagit halv 11. Vår lilla superhjälte tog natt alldeles för sent, vilket ledde till en väldigt tårfylld nattning. Men nu sover han gott.

Dagen har spenderats hos svärföräldrarna i huset bredvid. Ett tag var jag lite osäker på om det ens skulle bli någon julafton för mig. Vaknade upp imorse och mådde så himla dåligt. Försökte vila bort det - och lagom till Kalle Anka började det släppa. Det var nog bara minussiffrorna på sömnkontot som kom och knackade på. Min mamma med man, min mormor, min syster med familj och min halvbror kom även över. Det blev fullt hus, minst sagt. Men vilken lycka enda in i själen att Sigge får växa upp med så fina jular. Alla hans nära och kära runtom. Sedan dagen jag blev mamma ändrade just känslan inför julen för mig. Det absolut viktigaste nu är han. Hans minnen från julen. Hans känsla kring julen. Jag minns det ju själv. Just den där känslan. Målet är väl när vi kommit så långt med bygget, att kunna vara hemma och bjuda över alla de som vill fira med oss. Det är en dröm vi båda strävar mot. Att Sigge skall kunna somna i soffan och bäras upp till sitt rum, och alla leksaker skall vänta på att han återupptar leken nästa morgon. Ni vet när man skapar sig en målbild. Det är en stark målbild för oss, för att orka fortsätta kämpa framåt med bygget.

Nej. Nu babblar jag på igen. Nu skall jag stänga ner och somna till en film. Hoppas just DU har haft en helt underbar jul. Och än är den inte över. Passa på att verkligen koppla av. Ladda om. Kramas mycket och ät massor med choklad. Jag återkommer med mer bilder från idag en annan dag. Tills dess får ni vår årliga julbild som Rasmus alltid vill att vi tar. Temat är alltid motorcyklar!A3698DD1 E0E9 4D07 885E 068AA01D1612

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar