DSC 7646 1

Ett hostande hallå!

Skrivet av Sofia Donner 04.10.2021 | 0 Kommentarer

Hej hej hallå från sjukstugornas sjukstuga! HELT galet alltså vad vi har varit krassliga, hela högen. Det är första gången på våra 7 år tillsammans som Rasmus kommit hem från jobb och blivit hemma på grund av förkylning. Tack och lov har vi sluppit feber och sånt jobbigt - men hostan! Jag har aldrig varit med om så påfrestande hosta förut. Huj huj huj. Hoppas ni där ute har klarat er. Verkar vara en jäkla massa förkylningar som svevar runt överallt nu!

Annars: Ja, inte mycket. Vi har legat i en stor hög i soffan allihop och sett igenom Disney + typ. Himla mysigt ändå, när alla är lite däckade. IMG 5438

Hösten: Är officiellt här i och med att jag tömt växthuset och tagit in de sista små tomaterna som kämpat på där ute. Alltid lika vemodigt tycker jag.. Visste du att om du lägger omogna tomater bredvid några äppel på ett fat, så mognar dom snabbt? Bra tips! Dom gula här nedan var en ny sort för i år och vi fick plantan av grannen. Ska ta reda på vad dom heter, för dom var himla goda ska du veta!

IMG 5492

Annars 2: Rasmus och jag tog oss ut på en dejt på stan i lördags. Det var riktigt härligt. Oftast (eller ja, typ alltid) när vi har barnvakt så är det för att vi ska iväg på något (fest, middag etc) så det var jäääätteskönt att bara vara vi några timmar. Vi har ju båda en väldigt stark kärlek till skaldjur - så skaldjursbuffé på Brasseriet i Mariehamn var pricken över i:et. SÅ gott!

Graviditeten: Löper på. Vecka 35 idag, så ska sammanställa en större uppdatering under veckan! Bara 3 veckor kvar nu då om han tänker köra samma race som Melker! Spännande!

Annars 3: Har jag fått ett sådant jäkla sug efter sushi! Och ja ja, jag vet. Det råder så delade meningar om sushi och graviditet, och jag anser att riktigt färsk sushi nu och då gör noll skada. Så det unnar jag mig just nu. När Rasmus är på jobb. För han slukar sushi som andra dricker vatten typ, så det blir aldrig något kvar åt mig.. (okej okej det blir det ju nog).

När Sigge var nyfödd på BB så var Rasmus efter pizza åt oss. När Melker var nyfödd så ville jag ha chark och ost. Men denna gång tror jag nog att det blir sushi han får åka och hämta. Nog för att vår mat här på sjukhuset är jättebra (!!!), men det är ändå så mysigt med lite take away där i sjukhussängen..IMG 5435

Nu: Ska jag krypa ner i soffan bredvid Sigge tills Melker vaknar och sedan ska vi till stan en sväng. Mina airpods, min käraste ägodelar, har gett upp efter mångårig trogen tjänst - så det måste åtgärdas. Inser nu att detta måste vara ett av historiens mest informativa inlägg - men det återspeglar både min ork och gravidhjärna rätt bra just nu. Så hej jag bjuder på det!

Nej, nu.. Hoppas du har en riktigt fin fortsatt måndag! Och HEJ oktober - månaden som är full med Pumpkin Pie (BÄSTA!) och Sigges favorit: Halloween!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar