DSC 7646 1

Happy birthday till mig!

Skrivet av Sofia Donner 02.06.2022 | 0 Kommentarer

Igår: Fyllde jag hela 35 år. Eller halvjämt, som Rasmus kallar det. Egentligen är jag inget fan av att fira min födelsedag, även om jag ääääälskar att ställa till med kalas för resten av dom här i huset. Men när det kommer till en själv känns det bara jobbigt och besvärligt. Så, det firades tillsammans med min lilla trio och deras pappa. Helt perfekt! Rasmus lägger alltid väldigt mycket tid och energi på att jag ska känna mig uppvaktad, vilket är en otroligt fin egenskap han har. Så jag är mer än tacksam och nöjd med dagen. I present fick jag precis det jag hade önskat mig: en skivstång med vikter upp till 50 kilo till mitt (vårt) hemmagym! DRÖM! Utöver det hade han även köpt ett ljuvligt halsband och det bästa jag vet: Vackra blommor. Jag fick en även en flaska av min favoritchampagne (jamen du hör ju, HUR uppvaktad!?) som vi ska dela på i helgen till lite god mat.

Stort ändå, att gå in på hälften av 30-talet av livet och stå här mitt i livets ljuvliga småbarnskaos.

Skarmavbild 2022 06 02 kl. 12.17.33

Men det bästa: Var ändå när Sigge sa att hans present var att dom (han och Melker) inte skulle bråka. Det höll ju fyrtiofem sekunder, men det var bästa sekunderna på länge. Han samlade även sina brorsor i soffan och satt en bra stund och "läste" för dom. Underbara unge! 

Skarmavbild 2022 06 02 kl. 12.16.36Idag: Fyller barnens farfar år. En av mina favorithobbyn, utöver att greja på gården, är att baka tårtor. Och Sigges typ absoluta favoritgrej är att dekorera dom. Så idag har vi bakat och stått i för att uppvakta Farfar ikväll. Det blir en Rice crispies maräng tårta med havtornsmousse. Om den blev lika god som det låter i mitt huvud så kommer det upp recept efteråt, lovar!

Nu: Ska jag hjälpa Sigge att rita ett födelsedagskort och sedan är det dags för typ en veckas tvätt att hoppa i tillbaka i skåpen. Märkligt, hur det aldrig kommer en Disney fé och viftar med ett spö och får tvätten att dansa in själv...

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar