DSC 7646 1

Hem från hemma.

Skrivet av Sofia Donner 23.12.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hemma igen efter tre fullspäckade dagar på andra sidan pölen. Vi hann med precis allt som vi tänkte, och önskade. Men idag är vi trötta. Det är alltid en fin balans mellan ett hinna träffa alla och göra allt, och samtidigt få avkoppling i att komma bort. Men jag tycker vi lyckades okej denna gång, igen. Skönt att vara hemma. Skönt att vara där. Man får lite av allt!

Torsdag: Spenderades på båten. Sigge är i perfekt ålder för lekrummen nu, så resan gick fort. Han var även med på sitt första Ville Viking disco. Oj, vad han dansade.

Fredag: Åkte vi tidigt ut till Pargas och hängde med Rasmus mommo som bor på ett ålderdomshem där. Efter lunch vidare mot Nagu. Middag hos Farfar, och kvällsfika hos Camilla och hennes nyaste kärlek: Sin ljuvliga bebis. 

Lördag: Iväg tidigt igen med julgodis till Mammas moster som bor på ett hem i Hirvensalo. Efter det lunch hos min Mommo, och iväg mot Skanssi. Där mötte vi våra vänner från Ekenäs, och bara gick runt och strosade i några timmar. Riktigt skönt! Sigge fick även leka lite med Ida, skönt att han fick lite barn-tid.

Söndag: Förmiddagsfika med mina syskon och lunch hos min mommo igen. Vid 14 hämtade vi upp mina syskon igen och vi åkte till Raisio och HopLop. Vilken succé för Sigge! Han lekte så mycket att jag trodde han skulle somna sittandes. Middag åt vi med dem på Morrisons i stan. Och sedan var det bara att göra sig redo för båten hem.

Här var det egentligen tänkt att ni skulle få en bildbomd, men AirDrop mellan mobilen och datorn vägrar samarbeta. Säkert julstress, även för dem. Men här är Sigge och Moster Tyra på vandring genom stan. Följt av typ världens lyckligaste unge som åker rutchkana på HopLop. Ju fortare det gick, desto bättre tyckte han.1B9F30DA 7412 4935 82FE 5FC02A89FCFD25A92F96 249F 4996 87A0 607DC2E7383D

Nu: Sover Sigge. Rasmus är iväg till stan och fixar det sista julfixet. Skinkan är i ugnen. Granen skall strax tas in. Jag har noll komma noll julkänslor än (skyller helt och hållet på vädret), men jag hoppas det tar sig under dagen. Har du något tips på hur ma boostar jul-feelis:en så tipsa gärna!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar