DSC 7646 1

Livets bästa 2 år.

Skrivet av Sofia Donner 25.04.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Idag fyller du två år. Om ungefär en timme, klockan 19:51, för två år sedan bestämde du dig för att föralltid förändra våra liv. Till det bättre. Till något vi aldrig riktigt hade kunnat tänka oss. De senaste två åren har varit en daglig lärdom. Varje dag lär vi oss något nytt. Om dig. Om oss själva. Om oss som individer, och oss som par. Om oss som familj. Varje dag utvecklas vi och växer. Vi växer oss starkare, tryggare och säkrare.

Du är en alldeles fantastisk unge. Jag vet - du lutar huvudet lite bakåt nu och tänker "jaja, så säger varje förälder som sitt barn." Och det är exakt så det skall vara. Att varje förälder får just jordens bästa barn! Jag är så stolt över dig. Du är så självständig och säker i dig själv. Du är så trygg - och du litar på din egen intuition. Du testar dig fram på egen hand, samtidigt som du håller koll på att vi står ett steg bakom dig. Du kramas varje chans du får - samtidigt som du tydligt visar när du behöver få egentid och utvecklas själv i din lek. Du har integritet och du har humor. Du säger alltid tack, och när noga med att även svara "nej tack". Vi har ingen aning om varifrån det kommer - men någonstans har du snappat upp att artighet varar längst.

Tack för att du utmanar mig till att bli en bättre mamma, en bättre fru, en bättre människa. Även de dagar då bristen på tålamod nästan värker i bröstet så påminner du mig om att allt blir bra igen. Lugnet kommer lägga sig. Tack för att du vill hålla min hand när du somnar på kvällen. Det är den bästa känslan jag vet.

Grattis på din dag, Sigge!

Mamma och Pappa älskar dig mer än ord kan beskriva.

IMG 0265IMG 0323IMG 0324IMG 326IMG 0326

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar