DSC 7646 1

Men hej våren!

Skrivet av Sofia Donner 04.05.2021 | 0 Kommentarer

Vilket väder vi har fått ha de senaste dagarna! Magiskt! I helgen var vi ute sammanlagt 16 timmar - alla var så trötta så jag tror vi slog någon form av nytt sovrekord, allihop! Men visst känns det varje vår som att NU börjar livet om på nytt. Jo, man kan vara ute precis lika mycket året om - men det ger inte samma livsenergi som när man är en hel dag ute och fixar på i vårsolen. Just nu jobbar jag på en ny rabatt, bild kommer när jag är klar.

Sigge: Går runt i solskenet och säger "vilken härlig dag!" titt som tätt, hah! Så gulligt! Screenshot 2021 05 04 at 9.14.13

Annars: var det ju valborg i helgen också. Vi firade med våra vänner (och grannar) genom att grilla god mat och bara ta det lugnt. Första maj firas alltid med middag hos mamma - det kommer man inte undan. Tycker ålänningar överlag inte alls firar valborg och första maj så som jag är uppväxt med, men nu i småbarnsåren så rinner lite sådana högtider förbi ändå - så det gör inte så mycket.

Screenshot 2021 05 04 at 9.13.55

Rasmus: Har köpt en cykelvagn åt kidsen. Mitt mammahjärta frös till is och jag kände direkt en ångestgubbe flytta in i magen, men båda barnen typ tjöt av iver när det bar iväg - så jag får jobba på mina nerver bara för den är här för att stanna! Nu måste jag bara investera i en ny cykel åt mig så vi kan ta lite turer i sommar! 

Screenshot 2021 05 04 at 9.13.45Screenshot 2021 05 04 at 9.13.37(Oroa er inte, Melker fick också hjälm på innan det bar iväg!)

Melker: Njuter han också! I lördags var han ut och åkte traktor med Rasmus för första gången. Det var spännande det, minsann! Han är så otroligt lätt att roa - allt är spännande och allt är roligt! (Hjärtögonemojin insätts här då!) Jag kan erkänna att oktober-februari varje år så piper jag med jämna mellanrum över att vi inte bor i stan (eller i alla fall närmare stan), att det är mörkt och läskigt här ute på landet.. Men sen kommer denna årstid och jag kan inte tänka mig att bo någon annan stans i hela världen! Tänk ändå, av allt man kan ge sina barn - så får vi lyckan i att ge dom massor med frisk luft och en stor gräsmatta att springa på. 

Screenshot 2021 05 04 at 9.14.04

Nu: Ska vi kicka igång dagen. Förra veckan njöt jag av att vi nu har en vecka helt utan inbokade tider. Det stämde ju då såklart inte. Så upp upp och iväg!

Ha en kanonfin dag!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar