DSC 7646 1

När man ramlar av pinnen.

Skrivet av Sofia Donner 25.02.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej! Godmorgon! Hur mår du?

Det blev en liten ofrivillig (men välbehövd) paus från bloggen för min del. Mitt senaste inlägg tog verkligen all min kraft att skriva. Och när det väl var ute så var det så mycket känslor och tankar som behövde bearbetas, i lugn och ro. Men jag är glad att jag skrev det. Och jag är enda in i själen tacksam att så många av er skickade så mycket kärlek. Det gör ont i mig att många av er delar dessa upplevelser och känslor. Men samtidigt är det en värme i att vi aldrig behöver vara ensamma!

Vad har hänt: Vi har kommit långt på bygget! Så roligt! Skall göra ett nytt inlägg och visa dig allt. Rasmus är fortfarande sjukskriven. Sigge går på dagis halvdag tisdag, onsdag, torsdag och ä-l-s-k-a-r det - och jag har fullt upp (och lite till) på jobbet.

I helgen: Var Rasmus och jag på dejt-helg till Sverige. Vi tog två nätter hotell, besökte Uppsala Beer & Whisky mässan, hängde med Sigges gummor och hennes sambo, åt skaldjur i överflöd och bara var. Så otroligt välbehövt! Man är verkligen en bättre förälder, och människa, när man får komma iväg en sväng.

bildabildb

Dagens (veckans, månadens, årets) kärlekskick: Att vakna imorse och se denna taggning på Sevendays instagram. Ord kan inte beskriva hur glad jag blev. TACK!!

bildc

Nu skall jag göra mig redo för dagen. Ville egentligen bara bryta tystnaden och på så sätt göra det lättare att komma tillbaka. Ha en alldeles underbar dag. Viktigast av allt: FROSSA i fastlagsbullar!!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar