DSC 7646 1

På vårfest med en trip i handen

Skrivet av Sofia Donner 20.05.2022 | 0 Kommentarer

Fredag, fredag, fredag! Min absoluta favoritdag på veckan. Rasmus jobbar alltid kort dag, så det känns som att helgen alltid börjar lite extra tidigt. Idag ska vi på middag till min syster med familj - dom var förra helgen och hämtade hem en hundvalp som vi ska gosa gosa gosa med. Sigge har tjatat varje dag denna vecka om att få åka dit, men ni vet - vardagen med barn och dagis och jobb och aktiviteter.. Ja, jag behöver väl inte säga mer. Men ikväll så!

Annars: Har denna vecka bara sprungit förbi. I tisdags hade Sigges dagis vårfest ute på Herrö. Om du inte besökt den platsen - gör det. Det är ett av våra favorit utflyktsmål här på ön, och vi försöker få in flera picnic:ar där varje vår och sommar. Jättefin plats! Hur som helst, det var dagens lilla geografilektion. Vårfesten var fint ordnad. Personalen hade lagat en ballongstig fram till en grillplats, där barnen uppträdde med sång. Sedan var det en frågesportrunda följt av grillning och picnic. Roligt!

Skarmavbild 2022 05 20 kl. 11.47.26Skarmavbild 2022 05 20 kl. 11.47.19Skarmavbild 2022 05 20 kl. 11.47.13

Vädret har ju också varit så himla fint. Melker sprang runt med rumpan bar hela dagen igår. Det är väl ändå något av det mysigaste? Små bara barnrumpor som knallar runt på gården. Och så är sandlåde-säsongen i full gång här hemma. Väldigt skönt, tycker jag. Dom sitter där och pysslar på, och man kan sitta bredvid med en bra bok.Skarmavbild 2022 05 20 kl. 11.47.34

Utöver allt annat: Håller vi på och planerar en liten mini weekend resa till Sverige nästa helg. Efter det börjar vi sedan riva köket och vill kunna lägga all tid på det, så vi så snabbt som möjligt får det färdigt. Så då behöver man ladda lite energi före, känner vi. 

Imorgon: Ska vi på dop! Vi blir gudföräldrar till våra vänners lilla dotter. Så himla roligt! Det är ju ändå lite stort, att man blir utvald till något så fint.. <3 Jag ska kika i stan idag om jag hittar en ny klänning! Vi har också (äntligen) bokat dop för Teddy nu, och i samma veva blir det dopfest för Melker (som bara fick ett pyttelitet hemmadop i all covid-skit). Mer om den planeringen kommer komma!

Nu: Ska jag göra mig redo för dagen! Det vill säga: borsta håret. Något som sker sådär till fredagar, och jul.

Ha en: Jättefin start på helgen!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar