DSC 7646 1

Sigges garderob inför en höst på dagis.

Skrivet av Sofia Donner 09.08.2020 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Vare sig vi vill det eller inte - så är hösten runt hörnet! Sigge kommer fram till jul gå 50 % på dagis, och det är dags att uppdatera hans garderob inför starten. Han börjar på tisdag!

Nu älskar ju jag bland annat Mini Rodinis kläder - men härliga färger och roliga mönster. Men det är kanske inte det ultimata dagisplagget precis. Mitt bästa tips är att skaffa en mjuk och skön basgarderob till ditt dagisbarn. Och här har jag hittat ett favoritmärke: A happy brand. Ett prisvärt, mjukt, slittåligt märke till ett bra pris också. Just nu på rea hos babyshop.fi - så passa på. Här är lite av det som hamnat i Sigges dagisgarderob. Jag är helt förälskad i den mörkgröna färgen! Alla dessa plagg är sedan perfekta att matcha med alla roliga mönster-plagg som bland annat Lindex har.

 

Det som också är viktigt till dagis är utekläder. Vi har en jättetur som får ärva massor av Sigges kompis Anton, och har fått jättefina vinterhalare. Men regnkläder behövdes. Och jag föll pladask (sådär överdrivet mycket) för detta set från Kuling. Kuling är mitt favoritmärke vad gäller utekläder, stövlar och UV-kläder. Enda sedan Sigges första jacka som var från detta märke, så har vi fyllt på storlekarna med just Kulings kläder. Jag gillar att dom alltid satsar på trendiga färger och mönster, samtidigt som det är rejäla kläder i bra kvalitet. Kommer vara perfekt för lillebror att ärva om något år. Och plaggen är stora i storlekarna, så de kan hänga med länge! Så mitt tips är att kika in deras kläder. Finns också hos Babyshop.fi.

Kommentarer

 • Marie 10/08/2020 12:25am (3 år sen)

  Vår tös har nytt köpte det i sent förra höstvintern så hon kan fort ha sitt, men får se hur vinterkläåderna är då det närmar sig sedan, men det är ju ett tat till

  • Sofia Donner 11/08/2020 10:21am (3 år sen)

   Jaa jösses - om det ens blir någon vinter! Sigges halare från förra året blev ju i princip oanvänd, och verkar bli för liten i år. Så typiskt!

 • Fina Christina 14/08/2020 5:59pm (3 år sen)

  Tack för tips på kläder! Behöver förnya lillens garderob litegrann. Har inte hunnit pröva annat än en uv-dräkt från kuling, men har nog kikat på deras ytterplagg också.

  • Sofia Donner 14/08/2020 8:42pm (3 år sen)

   Du kommer bli så nöjd <3

Skriv en kommentar