DSC 7646 1

(skäms över tiden som gått)

Skrivet av Sofia Donner 03.05.2022 | 0 Kommentarer

Ähähähä, jag vet helt ärligt inte var jag ska börja. Men om ens Mamma säger åt en att det är dags att uppdatera bloggen - ja, då är det ju verkligen det! Men till mitt försvar: Livet är liiiiite intensivt just nu. Eller kanske inte själva livet, men vardagen. Jag var lite väl kaxig där när Teddy föddes, och ansåg inte att livet med 3 små barn var så tufft. Men, han är inte ett litet spädbarn längre som bara äter och sover. Han har hunnit bli hela 6 månader, och är en väldigt pigg och nyfiken krabat som vill vara med överallt nu. Och vid sidan om detta har vi Melker, som hunnit bli 1,5. Och alla som har eller har haft en 1,5 åring hemma vet hur jäääädrans intensiv den fasen är. För att inte prata om trotsåldern då. Puh, huh, huuuh. Och nu börjar jag också förstå varför det heter pseudotvillingar. Dom blir bara mer och mer som tvillingar vartefter dom växer ikapp. Så ja, jag har fått äta upp mina ord. Men i allt detta känner jag just nu en extremt stor tacksamhet till vår förstfödda. Sigge, som fyllde 4 år förra veckan - är så otroligt hjälpsam och rar och godhjärtad och gör allt han kan för att hjälpa till med dom små trollen. Ack ack.

Så vad har hänt sedan sist? Absolut ingenting, tänkte jag säga. Men det är ju inte riktigt sant. Det händer ju massor, varje dag. Jag har kommit igång ordentligt med min träning. Yes, yes, yes! Rasmus har jobbat på med vår köksutbyggnad (matsalen), och inom några få veckor börjar vi RENOVERA KÖÖÖKEEEET!!! Det som jag längtat absolut mest efter! Imorgon ska vi färdigställa planeringen med en köksplanerare (vill säkerställa att vi tänkt på allt och har det så bra det bara kan bli) och sedan ska jag dela med mig av ritningen. Håll i hatten! Det här ska bli otroligt roligt!

Nu: Ska jag återgå till köket medan Melker och Teddy sover. Rasmus ville göra något snällt för dom som jobbar åt honom, och jag erbjöd mig att baka muffins åt gänget till kaffet. Jag borde dock ha frågat hur många dom är innan det erbjudandet.. Att få ihop 50 muffins med kidsen hemma var inte det lättaste.. (ihhh)

Återkommer: Inom kort igen. Ville bara få till ett HEJ! Ett litet gäng bilder från senaste veckan på mina diamanter kommer här.

Skarmavbild 2022 05 03 kl. 11.53.00Skarmavbild 2022 05 03 kl. 11.53.08Skarmavbild 2022 05 03 kl. 11.53.21Skarmavbild 2022 05 03 kl. 11.53.31Skarmavbild 2022 05 03 kl. 11.53.41

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar