DSC 7646 1

Teddy, jag och tuppen.

Skrivet av Sofia Donner 14.05.2022 | 0 Kommentarer

Godmorgon! Klockan har just slagit 06:10 denna lördag morgon, och det är min tur att gå upp med barnen. Såklart valde ju Teddy att vakna 05:30 då. Rasmus tar alltid morgonen på vardagarna och väcker mig innan han åker på jobb, och på helgerna tar vi varsin. Fungerar superfint! I höst byter vi ju plats, då jag börjar jobba och Rasmus kommer hem. Så då blir det väl ombytta roller (iiiik).

Denna vecka har vi i princip alla varit förkylda. Lilla Teddy är himla snorig, stackars liten. Och plus på det är tand nummer 4 påväg igenom. Bah. Tandsprickning är nog extremt onödigt känner jag just nu. Kan inte alla människor bara få proteser till tänder..? Och hur det kan vara så olika. På Sigge och Melker märkte vi knappt att tänderna kom, och dom hade båda alla tänder innan 1 års dagen. För Teddy har alla tänder hittills varit en kamp. Lilla gullet!

Men, ikväll får allt dreggel och knorrande bli på Pappan i huset - för MAMA SKA PÅ PARTY! Hähähä. Min kompis har födelsedagsmiddag (girls only) och efter det pratas det om ett varv på krogen. Krog!? Senast jag var på krog var januari 2020 - men då var jag gravid med Melker så det räknas inte ens. Vad har man ens på sig när man går ut nu för tiden...?

Annars: Har det inte hänt så mycket. Sigge har varit hemma hela veckan, och vi har mest varit ute dagarna i enda. Älskar denna årstid. Vi har massor att fixa på gården, så jag har pysslat på med det medan kidsen stjälpt till. Det är en himla svår balansgång det där, i mitt föräldraskap, att vilja att barnen är med i allt och lära dom och visa - samtidigt som man bara vill göra det själv så det går A) 10 gånger snabbare B) det går 10 gånger smidigare och C) man måste inte göra om något som går snett. Men igår planterade Melker rädisor och ja, vi får väl se helt enkelt om det växer upp något.. (hjälp!).

Häromdagen när vi var ute kom det från ingenstans en åskskur..? Killarna tyckte det var otroligt spännande att stå i fönstret och kika efter blixtar. Jag som är lite rädd för åska försökte spela cool bara!Skarmavbild 2022 05 14 kl. 06.12.08

Igår var första kvällen vi satt ute och umgicks efter att kidsen somnat.
Så mysigt. Och vad mycket energi den ger, den där efterlängtade varma kvällssolen!Skarmavbild 2022 05 14 kl. 06.11.52

Nu: Ska jag koka lite té åt mig, ge gröt åt Teddy och vänta på att nästa kiddo vaknar.

Ha: En jätte, jätte, jätte bra helg!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar