DSC 7646 1

Tomten ser allt..

Skrivet av Sofia Donner 15.12.2019 | 0 Kommentarer

Du vet den där känslan av att vara nyduschad, lagt på mjukiskläder, krypt ner i soffan och skall lägga på din favoritserie tillsammans med din favoritglass? Rätt oslagbart, eller hur? Finns inte mycket som är skönare.

Screenshot 2019 12 15 at 20.49.40

Tänk dig sedan känslan när du väl öppnar glassen, och möts av det här:Screenshot 2019 12 15 at 20.49.48

När jag öppnade glassen skrek Rasmus i panik från köket: "Det måste ha varit en råtta!". Men siddu det här betyder ett litet internt krig här på vår backe. Jag vet var han gömmer sin choklad - och imorgon kommer det ryka några bitar från den. Hehe. I det här huset har vi eget godis, och egen glass - för annars äter Rasmus upp precis allt på en kväll. Men att vara sjukskriven har tydligen gjort honom lite mer modig och börjat våga gå på mitt. Ajaj, tokigt såhär nära julen när Tomten ser allt.. ;)

Annars: Lugn helg med personaljulfest i fredags, hemmahäng igår och bebismys med Amanda och Kennys lilla skatt ikväll. Åh dom där ljuden små bebisar gör. Finns det något gulligare?

Bygget: Rullar sakta på igen. Idag har jag fått lära mig spika panel. Imorgon börjar kakel läggas! SOM jag längtat!

Sigge: Kastade sönder sin sista mumintallrik idag. Mitt hjärta brister lite för varje som går sönder!! HUR får man ungar att sluta kasta allt? Har bett hans gummor som bor i Uppsala åka via Ikea innan hon kommer hem för julen och köpa full servis i plast. Det får han använda nu tills han fyller 15.

Nu: Skall jag äta den lilla glass som fanns kvar, krypa upp i Rasmus famn och så skall vi se nya Lejonkungen. Spännande! Har du sett den redan?

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar