DSC 7646 1

Vår bröllopsfotografering!

Skrivet av Sofia Donner 28.01.2020 | 1 Kommentarer

Bröllopsvecka här på Sevendays! Det nästan pirrar till i magen bara av tanken. Fast vi redan har vår dag "överstökad" så tycker jag fortfarande det är så himla skoj att läsa om andra bröllop, och följa andra i deras planering. Det är ju trots allt livets bästa fest!

Idag tänkte jag visa er lite godbitar från vår fotografering. Jag börjar med att berätta, att just fotografen gjorde jag mest research kring. Jag tycker verkligen (!) inte om att bli fotograferad så det var verkligen A och O att jag skulle känna mig trygg - och att det var någon som "fattade oss". Vi var inte ute efter en "standard fotografering" utan ville att det skulle bli personligt och kul. Det var då jag kom i kontakt med Rebecka Eriksson. Det klickade direkt! Hon hade bra idéer, gillade våra idéer och hon var lugn, trygg och jordnära. Men ändå med glimten i ögat. Vi hade ett planeringsmöte alla tre, satte upp ett gemensamt pinterestalbum där vi delade inspiration och så träffades vi någon vecka före bröllopet och åkte runt och letade platser att fotograferas på.

Rebecka bokade vi till kyrkan samt hela middagen, så från kl 14 fram till ca midnatt. En otroligt bra investering! Vi pratade länge fram och tillbaka hur vi skulle göra - och hur länge vi skulle ha fotograf - och vi ångrar det inte en sekund att vi hade henne med hela dagen. Bilderna är det starkaste minnet vi kommer ha med oss, så jag rekommenderar er alla varmt att satsa på dem. Jag kommer göra ett separat inlägg om själva festen, så lägger upp bilder från den där. Men här kommer en favorit. En rörd Rasmus, med tårar i ögonen, som skålar till sina vänner som just presenterat svensexan. Så ärligt. Så äkta. Så fint. Och så tacksam att vi hade fotograf som fångade denna stund, och många många fler.

Alla bilder i detta inlägg är tagna av henne.DSC 0081

Par-fotograferingen: Själva par-fotograferingen valde vi att ha efter kyrkan. För vi ville se varandra för första gången där. Rebecka delade upp den i flera delar, vilket jag gillade! Vi började i kyrkan, efter att vi kört en sväng och gästerna åkt vidare till festen. Detta var Rasmus önskan. En bild där det ser ut som jag släpar honom fram till altaret, och en bild där han bär mig dit. Det var riktigt, riktigt roligt.

Screenshot 2020 01 27 at 20.17.50Screenshot 2020 01 27 at 20.18.26

Sedan åkte vi till en plats som Rebecka hade valt och hade vi en liten familjefotografering då Sigge ännu var med. Efter det åkte han iväg med Nadja och Erik.DSC 7733DSC 7729DSC 7762När Sigge åkt var det Rasmus tur att få sin önskan igenom, så hans vän Gert körde dit en av hans motorcyklar och vi tog några bilder med den. Tanken var att jag skulle suttit bakom - och vi skulle åkt en bit medan Rebecka tog bilder - men dom hade missat avgasrören som var brännheta - så vi vågade inte riskera klänningen. Så det fick bli plan B, men nöjda var vi ändå!DSC 8164Vi fotade även lite par-bilder på samma ställe med rökbomber. Det var en av de sakerna vi hade önskat oss. Och det var verkligen spännande att se resultatet för jäklars vad svårt det var att använda dem, haha. Det var helt och hållet vinden som styrde och vi fick hänga med bara. Vi tog även ett par bilder utan röken, innan vi bytte ställe.DSC 8292 1DSC 8241DSC 8104 2DSC 7977Sedan åkte vi vidare till den plats som Rasmus och jag hade önskat. En helt ljuvlig skogsväg påväg till våra bekantas stuga. Verkligen en magisk väg där träden blir nästan som ett tak. Även här testade vi lite rökbomber, och passade även på att ha lite skoj. Som vi skrattade!

DSC 8477DSC 8574DSC 8636 1DSC 8357 1Sist men inte minst så åkte vi iväg en sväng efter middagen, vid skymningen. Även denna plats hade vi önskat. Den ligger väldigt nära vårt hem, och vi går ofta förbi på våra promenader. Man känner sig så liten och samtidigt så stor på denna plats. Och ljuset vid skymningen gjorde det ännu mer magiskt. Dessa bilder är mina favoriter. Och det var skönt att fly festen en liten stund, andas ut lite och bara få kramas ifred.DSC 0137DSC 0184DSC 0262DSC 0271 1DSC 0346 2DSC 0369

 

Kommentarer

  • Heidi 28/01/2020 4:17pm (3 år sen)

    Men alltså wow vad inspirerande!!

    • Sofia Donner 28/01/2020 8:10pm (3 år sen)

      Magi kan skapas med rätt fotograf! ❤️❤️

Skriv en kommentar