california bay area grateful good vibes summer nights pacific ocean beach life is good

Annex Flea Market i Chelsea, NY

Skrivet av Petra Lillandt Durosinmi 04.05.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Umbrella By Miss P

Under bar himmel på W. 25th St. mellan 6th Ave. & Broadway på Manhattan i New York finns Annex Chelsea flea market. Här kan du göra riktiga fynd eller bara gå runt och titta på allt som erbjuds till försäljning. Det är en mix av antik och secondhand marknad som är öppen på lördagar och söndagar.

Recorders By Miss P

Här säljs Moët Champagne, vinyl skivor, etnisk konst, gamla videokameror, couture klänningar från mindre kända designers som sägs att de har bärts på någon utav showerna på New Yorks Fashion Week, gamla foton från 1920-talets Sverige och mycket mer.

Glasses By Miss P

New York profilen Bill Cunningham lär ha sagt "...this place makes style." om Annex flea market. Jag håller helt med.

Life Magazine from 1956 By Miss P Cement Bag By Miss P

 

Pile of Pictures By Miss P

Vid mitt senaste besök på Annex flea market såg jag denna hög med foton precis som jag skulle lämna stället. Av någon orsak bestämde jag mig för att stanna och ta en närmare titt pa dem.

Pictures from Stockholm 1929 By Miss P

Det visade sig vara foton från 1929 i Stockholm, Trollhättan och Vadstena. Undrar vad livets resa bjöd på för personerna på fotona? Namnet på damerna på fotot nere i vänstra höret är Mrs. Ribe och Mrs. Ericson. 

NK In 1920s By Miss P

Såg inget årtal på detta kort. Men det fanns i samma hög. Utsikt från NK:s terass. Kungsträdgården såg lite annorlunda ut då.

Trollhattan Picture By Miss P

Även Annex flea market är ett bra ställe att nätverka på. En av försäljarna var intresserad av att sälja sina original posters från filmer, på kända artister och filmstjärnor från mitten av 1900-talet i Silicon Valley på en motsvarande flea market. Vilken tur att vi råkar veta perfekta stället för det som är PALYs flea market.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar