GGB Header By Miss P

Bilen Brinner!

Skrivet av Petra Lillandt Durosinmi 04.04.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Sunday Night By Miss P2

Det är söndag kväll runt 21-tiden. Jag sitter i soffan och hinner tänka att det var en riktigt avslappnande helg. Första på mycket länge. Min telefon ringer och jag undrar vem som ringer mig denna tid på kvällen? Numret är okänt så jag svarar inte. Det ringer igen, men inget meddelande lämnas. Får en konstig känsla i kroppen och bestämmer mig för att kolla om min man har hunnit hem från ett jobb han åkte till tidigare på dagen och som har tagit längre än beräknat. Tyckte att jag hörde hans bil utanför huset nyss. Kollar. Men ingen bil är där. 

Då ringer det en tredje gång och det är min man. Han säger med uppskärrad röst "min bil brinner." Brinner? Hur är det möjligt? Var är han? Vad har hänt? Har han hunnit ur bilen? Är han oskadd? Så jag frågar var är han. På motorvägen säger han, på väg upp på bron (en av de broar som binder samman Bay Area). Då säger han "tänk om den exploderar, jag tankade precis!" Min tanke var att ej försöka iscensätta de värsta av scenarios i förtid. Tur att det är söndag kväll och lite mindre trafik som susar förbi i 120 km i timmen så att förhoppningsvis ingen blir skadad. Hoppas att gräset är fuktigt och inte torrt så att bilen ej förorsakar en stor brand! 

Jag åker iväg med min bil till stället där min man är och hoppas på bästa möjliga utgång med tanke på vad som försiggår. När jag kommer fram 20 minuter senare är både brandmän och poliser på plats. Branden är släckt, förutom lite glöd här och där. Det är surrealistiskt att se bilen och hur allt har smält samman inne i den. Helt otroligt att min man hann oskadd ur bilen innan den övertändes! 

Burnt Car By Miss P2

Är än en gång så tacksam över brandmännen och polisen som var snabbt på plats för att förhindra att något värre hände! Vad skulle vi göra utan dem?

 

Du kanske också gillar:

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar