california bay area grateful good vibes summer nights pacific ocean beach life is good

Bob Dylan Konsert

Skrivet av Petra Lillandt Durosinmi 16.10.2019 | 1 Kommentarer

Bob Dylan Concert Frost Amphitheater Stanford California By Miss P

Bob Dylan & His Bands höstturne "Never Ending Tour" besökte Frost Amphitheater i Stanford i måndags kväll. Det blev en kväll att minnas med den 78-åriga legenden som har en musikkarriär på över 60 år. Bob Dylan har bl.a. tilldelats Nobels Litteratur Pris och Medal of Freedom av President Barack Obama. Konserten bjöd på närmare 20 sånger och vi fick höra Bob Dylan spela gitarr (vilket är ovanligt nuförtiden), munspel och piano.

"Beyond Here Lies Nothin'" inledde kvällen och var den enda sången där Bob spelade gitarr. Med en scen som var dekorerad i sammetsgardiner, några skyltdockor, en staty och lampor som hade mysfaktor, så kändes det som vi bjöds in till ett rum där berättelser fick liv. Även om Frost Amphitheater är en utomhus venue som hade sålt slut på biljetterna som gav tillträde till en publik på några tusen. Bobs röst är inte vad den en gång var men den passar en legend. Min absoluta favorit Bob Dylan sång "Simple Twist of Faith" spelades liksom en annan favorit "When I Paint My Masterpiece."

Är tacksam över att jag kunde gå med min son på denna konsert eftersom han själv spelar många av Bobs sånger på gitarr. Under konserten tänkte jag några gånger på alla de i min familj som spelat Bob under alla år jag växte upp. Önskar så att vi kunnat dela denna upplevelse tillsammans! Det blev minsann en kväll att minnas!

Kanske du också gillar:

Kommentarer

  • K. Eriksson 22/10/2019 4:01pm (23 månader sen)

    Kul att konserten var till belåtenhet. Jag har sett honom live ca 15 gånger och tycker han är inne i en mycket bra period live just nu. Det är otroligt hur han orkar med allt turnerande!

    • Petra Lillandt Durosinmi 23/10/2019 1:38am (23 månader sen)

      Wow! Med 15 Bob Dylan konserter i bakfickan så är det bra att höra att du tycker han är inne i en bra live period just nu! Har hört många som klagat på att Bob är nonchalant på scen, men det var han inte på Frost Amphitheater. Håller helt med, otroligt att han ännu orkar turnera!

Skriv en kommentar