california bay area grateful good vibes summer nights pacific ocean beach life is good

Ett nytt år med nya möjligheter!

Skrivet av Petra 01.01.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Above the Clouds By Miss P

Ett nytt år med nya möjligheter! Det är som en fantastisk bok men med blanka sidor som ligger framför mig, och det är upp till mig att fylla denna bok med det bästa möjliga. I många år har jag skrivit ner vilka mina mål är för det kommande året. Konkreta och nedskrivna mål gör mig ansvarig för det jag vill nå.

En del år har jag skrivit ner mål slumpmässigt och andra år har jag skrivit ner mål för olika månader. Ifjol kom jag upp med en ny modell som har fungerat bra för 2017, så jag bestämde mig för att använda den för 2018 också. Den är byggd på en handfull kategorier som är viktiga för mig. Under varje kategori skriver jag ner några mål. Vissa kategorier har fler mål och andra färre. Ett mål som alltid återkommer är att ha roligt! Så viktigt att få skratta så magmusklerna får ont. Att ha roligt med familjen, vänner och på arbetet är ofta underskattat.

Några av mina mål för 2018 under kategorin karriär är:

  • Lyssna på en podcast eller delta i ett live webinar varje vecka som är specifikt för min nisch. (En av de absolut bästa sätten att hålla mig uppdaterad om det senaste i min branch eftersom den ändras konstant.)

  • Nätverka minst en gång per månad. (Väldigt viktigt. Kommer att skriva om nätverk vi senare tillfälle.)

  • Läsa 6 - 10 böcker som kan förbättra min kunskap om ett specifikt ämne, eller lära mig något nytt, eller inspirera mig.

Skriver du ner mål för det nya året? Om, vilka är dina mål?

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar