GGB Header By Miss P

Farmers' Market

Skrivet av Petra Lillandt Durosinmi 15.03.2020 | 0 Kommentarer

Vegetables Farmer Farmers Market Campbell CA By Miss P

Farmers' Market är ett populärt ställe att gå till på söndagar. De finns i de flesta städer och är ett bra sätt att föra säljare och konsument samman utan mellanhand. Medan du köper färska produkter kan du passa på att äta lunch och lyssna på musik underhållning.

Vegetables Pumpkin Carrots Pomegranate Lettuce Farmers Market Campbell CA By Miss P

På Farmers' Market kan du köpa grönsaker och frukter direkt från jordbrukaren och varor från småföretagaren. Ofta återkommer samma säljare vecka efter vecka eller någon gång per månad, så att du kan fortsätta att köpa dina favoriter.

Black Eyed Peas Farmers Market Campbell CA By Miss P

Mat i lösvikt erbjuds också, vilket är passande om du vill köpa en viss mängd och kan köpa mindre än det som kanske kommer i en sluten förpackning i mataffären.

Vegan Spread Spread Vegan Farmers Market Campbell CA By Miss P

Mycket av maten som säljs är ekologisk och du har möjlighet att få pröva samples innan du köper produkten. Många produkter hittar du endast på Farmers' Market för att de inte har expanderat till någon affär ännu.

Lavender Farmers Market Campbell CA By Miss P

Hemmatorkad lavender, hemmagjorda skönhetsprodukter och hemmastöpta ljus är några av varorna som oftast finns till försäljning.

Juice Homemade Juice Farmers Market Campbell CA By Miss P

Färskpressade juicer i olika valörer är väldigt populära på Farmers' Market. Det är en av mina favoriter att köpa för att se hur jag kan förbättra mina egna juicer som jag gör hemma.

 

Besök en Farmers' Market om du inte har gjort det och har möjlighet att göra det! Det är oftast en skön och laid back stämning samtidigt som du plockar upp dina grönsaker och frukter för inkommande vecka!

 

Du kanske också gillar:

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar