california bay area grateful good vibes summer nights pacific ocean beach life is good

Paris

Skrivet av Petra Lillandt Durosinmi 19.08.2019 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Laduree Paris By Miss P

Paris är vårt andra ställe att besöka på semestern. Efter att vi har spenderat lite över en vecka med familjen i NY är vi redo att vara turister i några dagar. Vi hinner bara komma till hotellet så får vi ett meddelande från Phelas en kompis att de bor på ett hotell som ligger 5 minuter från oss. Denna sommar har Phela ett tiotal vänner som reser runt i Europa så chansen fanns att någon råkar vara i Paris när vi är där.

Macarons at Laduree in Paris By Miss P

Ett måste är ett besök till en av Ladurees cafer som säljer klassiska macarons.

Vive La France By Miss P

Vive La France!!

Fleuriste Paris By Miss P

När jag reser tycker jag om att promenera omkring i området jag besöker. Det ger mig pulsen på stället och chans att träffa lokal befolkningen. Många gånger kan det leda till nya kontakter och lokala tips om restauranger och om vad jag inte får missa under mitt besök.

La Terrasse du 7e in Paris By Miss P

Vår första middag i Paris åt vi på La Terrasse du 7e. En restaurang där de stora glasfönstrena är öppna mot gatan och menyn erbjuder traditionella franska rätter men även main stream rätter, så det finns något för alla. Utmärkt service och vi var alla nöjda över maten vi hade valt!

Har du besökt Paris? Om, vilket är ditt bästa minne från besöket?

 

Du kanske också gillar:

Kommentarer

  • Julia Holmqvist 19/08/2019 8:57am (2 år sen)

    Jag har aldrig besökt Paris, absolut på min bucket list! :) Tycker du att ett par dagar räcker i staden?

    • Petra Lillandt Durosinmi 19/08/2019 8:25pm (2 år sen)

      Paris är absolut värt ett besök, även om jag personligen föredrar andra städer i Europa. ;) Fyra dagar kommer att bli perfekt! Se till att köpa alla inträdesbiljetter på förhand så att du slipper spendera timmar i kö för varje ställe. :)

Skriv en kommentar