california bay area grateful good vibes summer nights pacific ocean beach life is good

Pumpkin Patch

Skrivet av Petra Lillandt Durosinmi 25.10.2018 | 0 Kommentarer

Webb Ranch Pumpkin By Miss P

Webb Ranch Pumpkin Patch i Portola Valley är stället vi har besökt i flera år för att inhandla pumpor för Halloween. En Pumpkin Patch kallas ett ställe som säljer pumpor under oktober månad. En del Pumpkin Patches är stora, som Webb Ranch, och inrymmer olika typer av aktiviteter så som hästridning, möjlighet att bekanta sig med olika djur, minitåg, traktor, hopphus m.m. Medan andra Pumpkin Patches kan finnas på en parkeringsplats främst för att sälja pumpor.

Pumpkins By Miss P

Här är det lätt att hitta den perfekta pumpan för carving oavsett vilken storlek du behöver. Kom ihåg att använda ordentliga knivar och verktyg när du skall carve din pumpa. Pumpans skal är väldigt tjockt och hårt. Det ser lättare ut än det är att få en pumpa carved.

Webb Ranch Pumpkin Patch By Miss P

Hittade ett gammalt kort från Webb Ranch. En Pumpkin Patch är det perfekta stället för att ta höstkort. 

Webb Ranch Pumpkin Patch Tractor By Miss P

Vissa Pumpkin Patches har hayrides där barnen får sitta bakpå vagnen på höbalar under tiden traktorn kör en liten tur.

Corn Maize at Webb Ranch By Miss P

En Corn Maze är ett måste om en Pumpkin Patch är lite större. Det är mer en tradition än kanske jätte roligt. En labyrint är skapad i majfältet och både barn och vuxna kan gå den.

Cinderella Fairy and Turban Pumpkins By Miss P

Här ses Cinderella pumpan till vänster, den som är rödare i färgen, med Turban pumpa i mitten, och Fairytale pumpan som har en ljusare färg och som syns främst till höger. Har hört att Cinderella pumpan är den bästa att göra pumpa paj av.

 

Du kanske också gillar:

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar