california bay area grateful good vibes summer nights pacific ocean beach life is good

Roberta's i Brooklyn

Skrivet av Petra Lillandt Durosinmi 01.08.2019 | 1 Kommentarer

Robertas in Brooklyn By Miss P

Roberta's i Bushwick, Brooklyn, är en "hole in the wall" restaurang, d.v.s. lätt att passera utan att lägga märke till den. Restaurangen är en riktig juvel om du gillar pizza, pasta och sallad. Hipster faktorn är hög och gäster i alla åldrar sitter sida vid sida för att ta del av en god måltid.

Inside Robertas in Brooklyn By Miss P

Restaurangen har både sittplatser inne och ute på en patio. De som jobbar på Roberto's är väldigt tillmötesgående (som på de flesta Amerikanska restauranger) och villiga att ändra innehållet på en måltid så det passar din önskan.

Marghareita Pizza at Robertas By Miss P

Enligt vår son som generellt gillar pizza i New York för att deras bottnar är tunna, så är Roberta's pizza den bästa av all de pizzor han har ätit under åren i NY. På fotot ovan ses en Margherita pizza.

Ice Coffee at Robertas By Miss P

Sommarens godaste iskaffe drack jag på Roberta's. Kaffe med mjölk utan socker. Så gott det var! Undrar vad deras magiska touch är? Kanske iskaffen var extra god för att det var så varmt och fuktigt ute. En typisk sommardag i NY.

Green Tea Chocolate Ice Cream at Robertas By Miss P

Jag har sparat det bästa till det sista och det är glassen, eller gelaton! Roberta's dessert meny har endast några val och jag är så glad att jag bestämde mig för att pröva deras gelato. En scoop grönte gelato och en scoop choklad. Tror att det är den godast gelaton jag har någonsin ätit! Krämig och rik smak. Ser framemot att äta den nästa gång vi besöker Roberta's!

Var har du ätit din godaste pizza och/eller glass?

Du kanske också gillar:

Kommentarer

 • Julia 01/08/2019 8:19am (2 år sen)

  men mums så gott! New York är ännu på min bucket list, under vilken årstid tycker du det är mest värt att besöka? :)
  I Vasa finns ett gelatoställe invid restaurang Faros som har riktigt krämiga och goda gelaton, t.o.m deras veganska salted caramel!

  • Petra Lillandt Durosinmi 01/08/2019 7:53pm (2 år sen)

   Alla årstider har sin charm i NY. Sommarmånaderna kan bjuda på riktigt varmt väder och hög fuktighet. Vår och höst har oftst en behaglig temperatur, medan vintern kan bjuda på snöslask eller snö.
   Tack för tipset om gelaton i Vasa. Skall definitivt prova nästa gång jag är där!! :)

Skriv en kommentar