california bay area grateful good vibes summer nights pacific ocean beach life is good

Shoreline - Juvelen bakom Googles huvudkvarter

Skrivet av Petra Lillandt Durosinmi 28.04.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Shoreline By Miss P

Shoreline i Mountain View är en riktig juvel med gröna kullar, ogräs, träd, en liten sjö och golfbana. Det finns ett område där du kan flyga med stora drakar och ett annat där du kan spela volley boll. Längs med ena sidan är the Bay (viken) med vatten från Stilla havet. En cykel och gångbana går genom Shoreline som förbinder stället med närliggande städer. Här finns även ett utomhus konsert område som har många konserter under sommarhalvåret. Shoreline finns bakom Googles huvudkarter som är centralt i Silicon Valley, så stället är nära att besöka för många av oss som bor i området eller som jobbar på Google. 

Shoreline in Mtn View By Miss P

Efter en arbetsvecka med väldigt många timmar är detta ett utmärkt ställe att komma till för att promenera, få frisk luft och reflektera över veckan som har gått.

Shoreline Lake By Miss P

På Shoreline Lake kan man windsurfa, segla mindre båtar, använda trampbåt, eller SUP (stand up paddle board). I byggnaden som ses på fotot finns ett Cafe som serverar fika och lunch. Stället är populärt för barn att fira sin födelsedag på.

Windsurfing Boards at Shoreline By Miss P

Många företag har teamwork och sommar event på Shoreline. Under sommaren har Shoreline flera Summer Camps där barn kan bl.a. lära sig windsurfa och segla.

Shoreline Lake Mnt View By Miss P

En bra bok med en kopp kaffe har avnjutis många gånger på denna bänk.

Sunset at Shoreline By Miss P

 I kväll fick jag ta del av solnedgången. När livet är enkelt och bäst.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar