Dags för hummer
Tänkte spara den till nyår men blev så mycket annat gott så beslöt mig att njuta av hummern redan i kväll. Den är en vanlig fryst hummer som finns i de flesta ”välsorterade” frysdiskar. Den här var en mindre variant så jag åt upp den själv. Hur gör man? Kolla ett tidigare blogginlägg.
Doftar härligt hav och skaldjur.
Ni som vet hur skaldjur, vitlök, skaldjurskrydda och persilja doftar...vet vad jag har framför mig. Ni andra...testa! Min form är just på väg in i ugnen för ca 7 minuter. Hummern är toppad med persilje/vitlökssmör och riven parmesan ost.
Gummans rökta kyckling (från Övermark) skall ätas kall och den svarta klubban som jag reserverat åt mig själv väntar på lite rödlöksmarmelad. Hon fick också ugnspotatis och en varm sherrysås som jag mixtrade fram.
Mums, mums! I morgon blir det ostron och havskräftor :)
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar