Dags för hummer

lördag 30 december 2017 - 19:01 | 0 Kommentarer

Tänkte spara den till nyår men blev så mycket annat gott så beslöt mig att njuta av hummern redan i kväll. Den är en vanlig fryst hummer som finns i de flesta ”välsorterade” frysdiskar. Den här var en mindre variant så jag åt upp den själv. Hur gör man? Kolla ett tidigare blogginlägg

hummer farsk2

Doftar härligt hav och skaldjur.

hummer ugn

Ni som vet hur skaldjur, vitlök, skaldjurskrydda och persilja doftar...vet vad jag har framför mig. Ni andra...testa! Min form är just på väg in i ugnen för ca 7 minuter. Hummern är toppad med persilje/vitlökssmör och riven parmesan ost.

Gummans rökta kyckling (från Övermark) skall ätas kall och den svarta klubban som jag reserverat  åt mig själv väntar på lite rödlöksmarmelad. Hon fick också ugnspotatis och en varm sherrysås som jag mixtrade fram. 

hummersratt

Mums, mums! I morgon blir det ostron och havskräftor :)

Kategorier:

Hantverk Skaldjur

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar