En italiensk minisemester
Det var inte bara en prosecco som landade i går. Den hade följe av en hel del andra godsaker.
Rött, vitt och olivolja.
Vi befinner oss fortfarande i Valpolicella, området mellan Garda sjön och Verona.
Här ligger vingårdarna fast i varandra. Just nu ligger det mesta i vinterdvala.
Bilden är från vingården Provolo.Men redan i april så skall knopparna spricka och en ny årgång på kommande.
Bilden är från Provolo i april 2020.Härliga vyer och här finns också ett bra utbud med vandringsleder.
Här en sajt med en hel del intressanta rutter.En god svamprisotto skulle sitta bra efter en dags vandring.
Många av vingårdarna i regionen har dessutom B&B.
Kommentarer
Kjell Nybacka 10/02/2021 4:15pm (2 år sen)
Hej Uffe,
Tack för inspirerande skriverier. Har du en bra adress till din leversntör av italienska viner?
Skulle gärna prova en sändning. H.
Kjell
Ulf Lassander 13/02/2021 6:10pm (2 år sen)
Du har fått e-post om detta.
Mormor 13/02/2021 2:42pm (2 år sen)
Trevligt att läsa om mat i din blogg. Läser föralldel också några regelrätta matbloggar med detaljerade recept, men det blir liksom för mycket ibland. Du har fått svamp och vin att passa ihop - mottag min komplimang!
Trevlig vändag!
Ulf Lassander 13/02/2021 6:13pm (2 år sen)
Det där med recept är inte min stil. Jag vill ha mer smaker av dittan och gumman av dattan. Vi är bara två personer och jag försöker göra mat så att det inte lämnar någonting. Mina matinlägg är mera som inspiration och idéer. Sedan gillar jag att testa olika smaker. Tack för att du läser och kommentaren :) Vändag på dig också.
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar