Födelsedags godis!
Så blev det dags att öppna en av födelsedags presenterna.
Ett köpkort av kollegerna på jobbet till Fiskdisken (de vet vad jag vill ha).
Hade beställt förra veckan 10 st havskräftor som skulle komma idag.
Det blev lite fler, tog alla de hade i disken (16 stycken).
Vad behöver man?
Smör, persilja, vitlök och lite chili som görs till en gegga.
Och ett gott riesling som kockvin.
Man klyver de små liven, tar bort tarmen och klickar ner geggan över.
Nu rågade jag ha mald parmesan ost hemma så den ströddes över.
Doften sade att – detta blir gott. Bakade en batong i ugnen samtidigt.
Varmt bröd som får smöret att smälta, finns det någonting godare?
Dit for de och vinets smakade.
En av de bättre fredagsmysen :)
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar