Fredagsmums!

fredag 1 september 2017 - 18:13 | 2 Kommentarer

Hade fredag i går så nu är allt bak och fram. Men man försöker rädda situationen. Dagens lunch blev en grillad kycklingfile vid Martin Baari (mitt emot posten intill järnvägsstationen). Redan här vaknade mina smaklökar det var så gott.

martin baari

Har packat och fixat inför morgondagen på torget med Michael Björklund som skall sälja och signera sin nya kokbok. Med är också Mikael Eriksson, han med Stundars grisarna som också finns med i kokboken. Dessutom skall vi bjuda på kaffe så långt pannan räcker :)

Så ikväll ville jag ta fredag och lördag på samma gång. Det blev några ostron från CM i Stenhaga och lite rökta räkor från Ruotsala i hallen. Reijo hade rökt dem själv och det hade hanverkligen lyckats med.

ostron

Ett glas, eller två av en spansk sparklingwine gjorde gött!

skumpa

Som efterätt var jag och nallade i pralinasken. En godsak från Pralinhuset i Stockholm.

pralin

Mums, nu slappa och slöa...har hunnit med gräklippning också. Full fart som vanligt :)

Kommentarer

 • hasse

  02.09.2017 07:07 (7 månader sen)

  Tallriken ser ytterst delikat ut.De rökta räkorna har jag ätit, jättegoda. Ostronen med tillpehöörit ser ännu smarrigare ut men ännu har jag inte vågat mej på dem. Är rädd för eventuell jojoeffekt i halsen... Borde jag kanske ändå våga kasta mej ut i det okända och testa !?

  • Ulf Lassander

   03.09.2017 11:31 (7 månader sen)

   Någon gång skall vara den första :) Absolut skall du testa, antingen är du med eller emot men då vet du ju vad det är frågan om. Lycka till!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.