Gazpacho och pilgrimsmusslor
Råkade se ett morgonprogram i tv4 med Alexandra Zazzi.
Sagt och gjort det skulle testas. Hade ju alla ingredienser hemma :)
Gazpacho med pilgrimsmussla: Det blev kvällen förrätt . 2 dl honungsmelon 1/3 dels skalad färskgurka
1 mogen avocado saften av en halv citron 1 tsk citronzest 10-12 myntablad (jag satte torkad mynta)
3 msk tjock youghurt salt och peppar. Allt i mixern och in i kylen. Vill man ha mera sting så går det att sätta till chili.
Den här soppan är säkert lika god som dipp till räkor.
Stek musslorna och servera i glas.
Stekt torskrygg med knaperstekt bacon. Citrus/gräddsås, bulgur och
en rejäl klick av gazpachon som blev över. Hyvlad ättiksgurka till.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar