Grillen blir aldrig kall
Grillen blir aldrig kall trots att det har varit fullt upp med skogsjobb hela veckan.
Förbereder man middagen i tid (från morgonen) går det som ”på Strömsö”
då det äntligen är dags. Här några bilder av veckans meny.Sesamfrön på kycklingspettet ger det lilla extra. Köpte en färdig potatissallad från Köttdisken
som jag pimpade med purjo, peppar, rödlök och kapris för att göra den lite ”egen”.
En burk fräsch grillsallad sitter aldrig fel.
En vill ha kyckling och den andra ribbs. Samma sallad passar med båda, likaså drycken.
Egen gjord pesto (årets skörd) passar bra som marinad på kyckling och fisk.
Halloumi ost och avocado som tillbehör och en härlig tomatsallad med några ägg.
Mätt blir man.
Vi har förmånen att kunna köpa dagsplockade tomater direkt från växthuset i Åminne.
Det blir en hel del tomater, gurka och paprika. I den här tomatsalladen
finns också lite dagsfärska jordgubbar.
Hoppas du fick några idéer inför veckoslutet.
Kommentarer
Therese 05/07/2019 3:18pm (4 år sen)
Det ser så gott ut det där =)
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar