uffeskitchen ul

Grillpremiär

Skrivet av Ulf Lassander 28.03.2021 | 3 Kommentarer

Trots att det dragit ut på tiden så var det äntligen dags i kväll för grillpremiär.
Webern stått ut hela vinter och under äppelträdet var det snöfritt.
grillen5
En marinerad filé för mig och gummans traditionella kycklingbröst med klubban kvar.
Lite sparris och var sin vitlök.
file7Lite ringrostig men bra blev det.
Blir mycket lamm på grillen i påsk :)

Kommentarer

  • Hasse 28/03/2021 7:03pm (19 dagar sen)

    Kycklingbröst med klubba ? Kycklingbröst är väl bröstfilen å där finns ju inga ben ? Vänligen förklara .

    • Ulf Lassander 29/03/2021 7:26pm (18 dagar sen)

      Köttdisken berättar att styckningsdelen är: Bröstfilé med skinn och vingben.

  • Linda 28/03/2021 11:18pm (19 dagar sen)

    Har du byggt in webern med plåt? Eller ser den ut så från början som på din bild?

    • Ulf Lassander 29/03/2021 12:26pm (18 dagar sen)

      Det är en Weber Performer Deluxe. Du kan googla så ser du jur den ser ut. Har stått utomhus i 10 år.

  • Simon 31/03/2021 10:03pm (16 dagar sen)

    Jag har också haft Webern ute över vintern och på lördag blir det premiär.
    Jag har byggt in den i en bänk av cement som jag gjöt för ett par somrar sedan.

    • Ulf Lassander 04/04/2021 6:06pm (12 dagar sen)

      Är roligt att veta att Webern kan stå ut året runt. Man vet aldrig när andan faller på :)

Skriv en kommentar