Hälleflundra med wasabikräm
Hälleflundra står i dag på menyn. Blev ett spontaninköp på Köttdisken i torsdags då kocken Vasco Borralho också skulle ha hälleflundra. En vacker bit åkte med hem, trots att det inte är världens vackraste fisk. Lånade en bild från Sportfiskeforum.se för att visa hur den ser ut.
Jag valde att pankopanera den för pankomjölet ger så fin och krispig yta.
Vetemjöl, vispat ägg, pankomjöl och sedan ner i oljan.
Wasabikrämen gjorde verkligen sitt. Lättlagad dessutom, tog ca 2 minuter att göra.
En burk creme fraiche, 1 tsk wasabipasta (på tub), 1 tsk risvinäger, 1 krm salt. Jag valde att också hacka ner en rejäl knippe gräslök. Krämen kan serveras kall.
Det här gör vi på nytt!
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar