Höst och skaldjur, äntligen
Kategorier:
Lördag och en viktig del av veckoslutet. I går fyllde jag år
och firade på annat ställe. I kväll blev det att kocka hemma.
Då gör man det man vill äta –hummer.En liten trevlig krabat på 350 gram. Fiskad i västliga Nordatlanten
inom område 21 och uppfyller alla krav.Bara att sätta i gång.
Delning efter alla konstens regler. Bred på ett smör
med persilja, vitlök, svartpeppar och citron.
Strö över parmesanost. In i ugnen på 200 grader i max 10 min.
Servera med lite god blandsallad med senap
Servera med en blandad grönsallad med en senapsvinägrett.
Ett gott och kallt vitt vin från Alsace
gör ju inte kvällen sämre.
Här är ett tidigare blogginlägg om hur man delar en hummer.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar