uffeskitchen ul

Inte kräftor men räkor

Skrivet av Ulf Lassander 02.08.2016 | 1 Kommentarer

I kväll efter jobbet blev det riktig fastfood. Två stekta räkspett i olja, chili och vitlök...känner du dofter? Äh, kanske är det jag som doftar stekt vitlök och citron. Lite thai-sås, en stekt citron och några tomater, allt som behövs. Räkspetten finns om du besöker en asiatisk butik, kolla frysdisken!

 

rakspett2

Kommentarer

  • Emilia 03/08/2016 10:11am (3 år sen)

    Hurudana räkor använde du på spätten? Har själv bara grillat tigerräkor som jag köpt i lösvikt från en fiskdisk, men vill man ha flera så blir det fort dyrt. Finns de några andra du rekommenderar? :)

    • Ulf Lassander 03/08/2016 4:21pm (3 år sen)

      I asiatiska butiker säljer de spätten i sin helhet. Jag har bara tinat upp dem. Man kan ta ett eller flera spätt per gång för varje spätt är i egen förpackning. Gå och fråga. De här är inte grillade utan stekta. Det är lite för små räkor för grillen, fastnar lätt i gallret.

Skriv en kommentar