Lågkolhydrat pizza
Kategorier:
Lågkolhydrat pizza med endast en ingrediens, låter konstigt men testa!
Är du ute efter låga kolhydrater i din kost, skall du testa den här pizzabottnen. Fyllningen får du välja efter eget tycke. Receptet är för en botten.
Ingrediensen är: 5 ägg
1. Separera noggrant äggvitan från gulan.
2. Vispa äggvitan till ett hårt skum och tillsätt en nypa salt.
3. Vispa sedan äggulan till en jämn smet och häll den i äggviteskummet. Blanda inte ihop, utan vänd ihop blandningen så att luftigheten bibehålls.
4. Bred ut smeten på ett smörpapper och forma den till en pizzabotten.
5. Grädda den i mellannivå på 200 grader i ca 10 minuter.
6. Ta ut bottnen, fyll med önskad fyllning och grädda den ännu i ca 15 minuter.
Foto: Stock Photos
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar