Last night in Nice
Sista kvällen i Nice höll vi till på hotellets takvåning. Micke och Jenny hade fixat tidernas skaldjursbuffé. Solen sänker sig sakta bakom bergen, musiken från krogarna 8 våningar lägre ner är behagligt dämpad och humöret är på topp. Alla lagom röda i kinderna efter dagens solväder.
Som sig bör så laddar han upp stort. Återger minsta lilla detalj på sitt eget luddiga sätt.
Vi var samlade på takterrassen.
Det bjöds på sallader, jätteräkor, krabba...
grodlår, vi är ju i Frankrike. Blev kallade för ”kyckling med lite studs”.
Grillad kungskrabba.
Grillad havskräfta, grillade jätteräkor och mini bläckfisk. Fanns också färsk tonfisk, sparris etc.
Så här såg min första tallrik ut.
Så var det ju Open Bar mellan klockan 16–18 så det blev en del vinkorgar som flög ut över Nice.
Under kvällen så premierades de som hållit koll på oss under vecka. En del fick småa förkläden som skulle skydda det viktigaste. Andra som hade vikigare saker på annat håll, fick kockmössor.
I morgon bär det iväg till Italien och grappa.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar