uffeskitchen ul

Last night in Nice

Skrivet av Ulf Lassander 06.04.2017 | 0 Kommentarer

Sista kvällen i Nice höll vi till på hotellets takvåning. Micke och Jenny hade fixat tidernas skaldjursbuffé. Solen sänker sig sakta bakom bergen, musiken från krogarna 8 våningar lägre ner är behagligt dämpad och humöret är på topp. Alla lagom röda i kinderna efter dagens solväder.

micke3

Som sig bör så laddar han upp stort. Återger minsta lilla detalj på sitt eget luddiga sätt.

barVi var samlade på takterrassen.

bar1

bar2

sallader

Det bjöds på sallader, jätteräkor, krabba...

grodlar

grodlår, vi är ju i Frankrike. Blev kallade för ”kyckling med lite studs”.

grillad kungskrabba

Grillad kungskrabba.

blackfisk

Grillad havskräfta, grillade jätteräkor och mini bläckfisk. Fanns också färsk tonfisk, sparris etc.

tallrik

Så här såg min första tallrik ut.

openbar

Så var det ju Open Bar mellan klockan 16–18 så det blev en del vinkorgar som flög ut över Nice.

team

Under kvällen så premierades de som hållit koll på oss under vecka. En del fick småa förkläden som skulle skydda det viktigaste. Andra som hade vikigare saker på annat håll, fick kockmössor. 

I morgon bär det iväg till Italien och grappa.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar